Читај ми!

Boks paketi – neodoljiva ponuda za celu porodicu

Korisnici Boks paketa mogu gledati više od 200 kanala, od čega gotovo 100 u HD formatu, surfovati internetom brzinama do 1000 Mbs i koristiti 100 GB mesečno za pet mobilnih brojeva.

Internet je, uz vodu i struju, postao neophodan servis u savremenom domu, bez koga su posao, zabava i pristup informacijama danas nemogući.

Tokom pandemije koronavirusa koja je uslovila prebacivanje većine aktivnosti na onlajn, upravo je pouzdan internet omogućio da sada gotovo sve te aktivnosti, makar u izmenjenom obliku, i dalje nesmetano obavljamo.

Pored stabilnog i brzog interneta, pouzdana telefonija i televizija čine neophodan paket usluga koje je MTS objedinio u Boks i dodatno ih unapredio uvođenjem optike.

Optička mreža obezbeđuje brz i stabilan internet bez smetnji, bolji kvalitet video sadržaja, brži upload i download, kao i nesmetano korišćenje više uređaja istovremeno.

Korisnici BOX paketa mogu gledati više od 200 kanala, od čega gotovo 100 u HD formatu, surfovati internetom brzinama do 1000 Mbs i koristiti 100 GB mesečno za pet mobilnih brojeva.

Sve to dostupno je uz mesečnu pretplatu od po samo jedan dinar za prvih 12 meseci korišćenja usluge! Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu do kraja marta i pridružite se MTS optičkoj porodici.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво