©AFP
©AFP

Puče petarda u Superkupu Argentine! Moćni River kontrama uništio Rasing (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.03.21. | 03:51

Ubedljivo slavlje ekipe Marsela Galjarda - 5:0

Tako se osvaja trofej! Moćni River Plejt zgromio je Rasing i osvojio Superkup Argentine za sezonu 2019/2020 - 5:0 (1:0). Okršaj rezervisan još za prošlu godinu, odlagan je nekoliko puta zbog pandemije korone. Ipak odluka je konačnoi pala na stadionu Uniko Madre de Sidades u proviciji Santjago del Estero, gde je trenutke svoje moći na delu pokazao sastav Marsela Galjarda.

Ništa nije moglo da nagovesti ovakav ishod utakmice, jer je do 69. minuta bilo svega 1:0 za River, ali se onda sve otvorilo za Galjardov tim u Santijago del Esteru. Hulijan Alvarez i Nikolas dela Kruz su u razmaku od samo dva minuta isto toliko puta tresli mrežu Gabrijela Arijasa. Bila su to dva furiozna kontranapada, koja su potpuno slomila svaku nadu protivnika da može do rezultata na ovom meču.

Izabrane vesti

Potpunu katastrofu ekipe Huana Antonija Picija potvrdio je autogol Mirande u 73. minutu. Defanzivni vezista Rasinga uklizao je u noge nezaustaviljivog Matijasa Suareza, ali je umesto da skrene loptu, poslao tačno u mrežu nemoćnog Arijasa.

Tu nije bio kraj Riverovim naletima. Nagradu za blistavu partiju u 81. minutu dobio je Matijas Suarez, kojem je više od polovine posla odradio Hulijan Alvarez, a onda ga nesebično uposlio pred protivničkim golom.

Riveru je ovo bio drugi trofej Superkupa u istoriji takmičenja, pošto je prethodni osvojio 2019. godine. Rasingu je ovo bila premijerna šansa, ali je nije iskoristio.



tagovi

River PlejtRasing KlubSuperkup Argentine

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara