TREĆA SMENA: Finale Super kupa u Argentini, na meniju i Brazil, Kolumbija, Meksiko...

Vreme čitanja: 3min | čet. 04.03.21. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni događaji očekuju tokom noći

RASING KLUB - RIVER PLEJT, 02.10

Izabrane vesti

(Fudbal, Argentina Super kup)

I ako se zanemari trenutno stanje na tabeli argentinskog Liga kupa – Rasing 11. sa dva boda, River 3. sa 6 bodova – jasno je koje u Super kupu Argentine favorit. Leži Rasing Milionerima, a uhvatio je i formu. Na prethodna tru ligaška susreta slavio je River, poslednji put kada se sastao sa Rasingom deklasirao ga je (6:1), a takođe je bio uspešan i u Kopa Libertadoresu kada su delili megdan.

ČIKO – MILJONARIOS, 00.00

(Fudbal, Kolumbija 1)

Kada je Čiko u pitanju, pobede su izuzetak. Sleduje mu rvanje na dnu. Ima najslabiji napad i među najgorim odbranama, a jedina olakšavajuća okolnost je što ni Miljonariosu ne ide. Od zacrtanog plana uveliko je skrenuo. Na poslednja četiri meča zabeležio je tri poraza i pobedu protiv Pasta, kaska u Aperturi za timovima koji se nalaze u plej-of zoni i prostora za novo proklizavanje nema.

SANTA FE – TOLIMA, 02.05

(Fudbal, Kolumbija 1)

Santa Fe i Tolima igraju zaostali meč 2. kola kolumbijske Aperture. Da je odigran u predviđenom terminu veliko je pitanje da li bi poneo epitet derbija, ali sada to definitivno zaslužuje. Tolima i Santa Fe su prvi pratioci lidera Deportivo Kalija. Uz Deportivo, Tolima je jedini neporaženi tim, u seriji je od pet pobeda, a Santa Fe je jedini poraz pretrpeo još na premijeri. Na poslednjih šest međusobnih susreta oba tima su uzela po tri trijumfa.

NEKAKSA – PAČUKA, 02.00

(Fudbal, Meksiko 1)

Početak sezone za oba sastava može se okarakterisati užasnim. Pačuka je posle osam kola bez pobede, zakucana je za dno tabele i svi joj se raduju. Tek nešto bolje stoji Nekaksa. Ostvarila je jednu pobedu, pao je Atletiko San Luis. Kada su prethodna dva puta delili megdan, Nekaksa i Pačuka su po jednom imali razloga za slavlje.

UNAM PUMAS – SANTOS LAGUNA, 04.00

(Fudbal, Meksiko 1)

Pumas je najveće razočaranje meksičke Klausure. U Aperturi je bio nadomak titule, poklekao je protiv Leona u finalu, a sada je pretposlednji. Doživeo je četiri poraza u nizu, a čak tri su bila rezultatom 1:0. Gori deo tima je napad. Postigao je Pumas samo četiri gola. Santos Laguna bi se pobedom probila do treće pozicije, a u minulom kolu je nadigrala Huarez (3:2) i vratila se na pobedničku stazu.

REZENDE – FLUMINENSE, 01.00

(Fudbal, Brazil, Karioka šampionat)

Fudbalska pauza u Brazilu kratko traje, a kao po običaju po završetku državnog prvenstva prelazi se na regionalne šampinate. Karioka prvenstvo je počelo, a poslednji meč 1. kola rezervisan je za okršaj Rezendea i Fluminensea. Kada su prethodnih šest puta delili megdan, Fluminense je pet puta slavio bez primljenog gola, a jedini put kada je primio gol utakmica je završena bez pobednika – 1:1.

INDIJANA – DENVER, 02.00

(Košarka, SAD, NBA)

Prekinula je Indijana crnu seriju protiv Klivlenda, ručna je povučena i kola ne idu više nizbrdo. Ali, lako bi mogla da se vrati na staru putanju pošto udara na Nikolu Jokića i saigrače. Denver je u naletu, a Nikola Jokić nerešiva enigma za rivale. Drži Denver u Zapadnoj konferenciji 7. mesto sa skorom 20-15, dok je Indijana 9. u Istočnoj konferenciji (16-18).

FINIKS – GOLDEN STEJT, 04.00

(Košarka, SAD, NBA)

Finiks Sansi igraju sjajno ove sezone. U kontinuitetu pružaju dobre partije, pa otuda ne čudi što su drugi u Zapadnoj konferenciji sa skorom 23-11. Nanizali su tri lake pobede posle poraza od Šarlota. Golden Stejt je zabeležio dva neuspeha u nizu, a krajem januara Finiks je bez većih poteškoća srušio Stefa Karija i društvo (114:93).


tagovi

Treća smenaJužna AmerikaNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara