Ko će dobiti novac za pošumljavanje? Novi Pazar na preliminarnoj listi

Ministarstvo zaštite životne sredine objavilo je preliminarnu rang listu projekata pošumljavanja koji će biti podržani sa ukupno 99,9 miliona dinara, objavljeno je na službenoj internet stranici.

Izvor: B92

Četvrtak, 04.03.2021.

19:14

Ko će dobiti novac za pošumljavanje? Novi Pazar na preliminarnoj listi
Ilustracija: Depositphotos, amenic181

Za sredstva koja se preko javnog konkursa dodeljuju iz Zelenog fonda u konkurenciji je bilo 52 projekta a na listi dobitnika novca je 38 projekata pošumljavanja gradova i opština.

Novi Pazar nalazi se na preliminarnoj listi dobitnika, uz Pančevo, Smederevo, Valjevo, Zrenjanin, Pirot, Novi Sad, Leskovac, Niš, Čačak, Šabac i Kraljevo.

Objavljivanjem preliminarne liste stekli su se uslovi da učesnici konkursa ostvare uvid u dokumentaciju, a primedbe na listu se podnose u roku od osam dana.

Za obnovu i negu šuma u Zubin Potoku opredeljeno je 11,5 miliona dinara, a za Zeleno srce Srbije u Sokobanji odobreno je 10,4 miliona dinara.

Preko milion dinara državne podrške odobreno je za projekte pošumljavanja u opštinama Srbobran, Trstenik, Opovo, Priboj, Čajetina, Vrnjačka Banja, Inđija, Ćićevac, Irig, Temerin, Kosjerić, Negotin, Stara Pazova, Apatin, Plandište i Kula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: