');
Najnovije vesti
Blic Zabava

Ivan Ivanović Đus: Nema pravih prijateljstava na estradi

Iza repera Ivana Ivanovića Đusa je 25 godina uspešne karijere, tokom kojih je uvek iskreno iznosio mišljenje o svim temema.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Đus Foto: Promo
Đus

Ekskluzivno za „Detoxic“ priznao je da ne postoje prava prijateljstva na estradi, kao i da je sve mnogo drugačije nego što je bilo pre samo nekoliko godina.

Foto: Promo

- Prava prijateljstva možda postoje ukoliko je u pitanju neka starija ekipa, dakle ljudi koji se poznaju 35 godina. Koji su pre tih 35 godina već bili na estradi ili pre 25 godina. Recimo sve ove generacije od 2000. godine, pa na ovamo već to... Da skratim, ne postoje baš prava prijateljstva na estradi, sve je to pretežno interes. Od kafe, pa do letovanja. Sve je neki biznis - rekao je Đus u "DeToxic" emisiji koja se emituje na najgledanijoj regionalnoj muzičkoj televiziji "Toxic" svakim radnim danom u 12, 17, 21 i 00 časova.

A šta je još rekao, pogledajte ovde.

Osim ove emisije, na Toxic TV kanalu možete među prvima pogledati premijere pesama i spotova, kao i snimke iza kamera, a u narednom periodu i nove emisije u produkciji Toxic-a. Toxic TV pratite putem MTS IPTV platforme na poziciji 115, Supernove, Radius Vektora i Kopernikusa na poziciji 21, kao i Arena Cloud. aplikacije koja je besplatno dostupna za android i iPhone uređaje na Google Play i AppStore servisima.