Vraća se jedna od najpopularnijih serija iz devedesetih

Glumac Kelsi Gramer potvrdio je u jednom nedavnom intervjuu da će ponovo tumačiti lik radio voditelja Frejzera Krejna u seriji "Frejzer".
U pitanju je nastavak popularne serije, a baviće se "sledećim poglavljem" u životu naslovnog lika.
 
Serija "Frejzer" je bila jedna od najopularnijih devedesetih. Imala je 11 sezona, emitovala se od 1993. do 2004. godine, a dobila je 37 Emi nagrada, od čega pet za najbolju komediju.
 
Nastavak će producirati CBS studio, a još uvek nije navedeno kada ga možemo očekivati na malim ekranima, kao ni da li ćemo videti još neke od glumaca iz prvobitne postave.
  • igor

    05.03.2021 00:48
    gramer je fantastičan glumac u svakom smislu reči
  • Teodor

    04.03.2021 21:44
    Bravo
    Jedna netipično američka serija, inteligentna i zabavna, bez kreveljenja tip "Friends", ili ovih užasa sa Foksa i Netfiksa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.