Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Три младића осумњичена да су украли аутомобил, па га запалили у Доњој Топоници

rss

04.03.2021. Јужне вести

За тројицу младића из околине Ниша и Алексинца из полиције сумњају да су 13. фебруара у околини Ниша украли аутомобил „хјундаи“, из њега узели акумулатор, ЦД плејер и звучнике, а потом га запалили. Сва тројица, двојица пунолетних и један малолетник, приведени су и добиће кривичне пријаве, наводе из полиције.

Фото: архива

27-годишњи мушкарац из околине Ниша, 19-годишњак из околине Алексинца и 17-годишњак из околине Ниша, најпре су обили аутомобил, а затим се њиме одвезли до реке у селу Доња Топоница и запалили га, кажу из полиције.

Такође се сумњиче да су претходно из аутомобила украли акумулатор, ЦД плејер и звучнике, које је полиција код њих пронашла и вратиће их власнику. Припадници полиције пронашли су и катализатор који су они, како се сумња, продали једном мушкарцу у Нишу - појашњавају из МУП.

По налогу Основног јавног тужилаштва у Нишу, додају, против двојице пунолетних осумњичених мушкараца биће поднета кривична пријава због постојања основа сумње да су извршили кривична дела тешка крађа и уништење и оштећење туђе ствари.

Кривичну пријаву, али по налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу, добиће и 17-годишњак, који је осумњичен да је извршио иста кривична дела, наводе из МУП.

Извор


# полиција аутомобил крађа хапшење
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима