Najnovije vesti
Vesti Republika Srpska
Stravična nesreća u Sarajevu: Poginuo vozač "golfa" nakon udara u betonski zid

Stravična nesreća u Sarajevu: Poginuo vozač "golfa" nakon udara u betonski zid

Na kolovozu ulice Kurta Šorka, sarajevsko naselje Dobrinja, sinoć u 19.54 dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač S.A. (63) iz Sarajeva koji je upravljao “golfom 4”.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Foto: Siniša Pašalić / RAS Srbija

- Tom prilikom došlo je do skretanja u desnu stranu, a potom sletanja van kolovoza i udara u betonski zid putničkog motornog vozila marke “golf 4”, kojim je upravljao vozač S.A, rođen 1958. godine, nastanjen u Sarajevu. U ovoj saobraćajnoj nesreći na licu mesta smrtno je stradao vozač S.A, što je konstatovano od strane lekara Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo. Telo preminulog je vozilom KJKP “Pokop” prevezeno u prosekturu Bare, gde će po nalogu tužioca biti obavljena obdukcija – saopšteno je iz MUP KS, prenosi Srpskainfo.

Uviđaj na licu mesta obavili su dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva KS i ovlašteni sudski veštaci mašinske i saobraćajne struke, prenosi Avaz.

Policijski službenici Odeljenja za saobraćajne istrage, pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva, nastavljaju rad na dokumentovanju navedene saobraćajne nesreće.