0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

BARSELONA JE U FINALU KUPA: ‘Borili smo se do iznemoglosti, zaslužili smo pobedu’

Objavljeno: 04.03.21 u 09:46

Veliki preokret!

Ljubitelji fudbala su u sredu mogli da uživaju u polufinalu Kupa kralja. ‘Kamp Nou’ je bio mesto odigravanja duela između Barselone i Sevilje. 

Prva utakmica odigrana u Sevilji, završena je pobedom domaće ekipe rezultatom 2:0. Izabranici Ronalda Kumana, sinoć su došli do trijumfa identičnim rezultatom.

Dembele je zatresao protivničku mrežu u 12. minutu, a na drugi pogodak se čekalo sve do samog finiša. Đerar Pike je savladao golmana Sevilje u 94. minutu!

Iskusni defanzivac je pogotkom obezbedio produžetke!  Pitanje pobednika rešio je Martin Brajtvajt. golom u 5. minutu prvog produžetka.

Nakon utakmice, oglasio se trener Ronald Kuman. 

-Moram da naglasim ambiciju ekipe, uvek smo verovali da možemo da se vratimo. To je mentalitet koji poboljšavamo i kao trener ne mogu da zahtevam više od onoga što sam video večeras-rekao je Kuman.

PROČITAJTE JOŠ: SAKRAMENTO SRUŠIO ŠAMPIONA: Bjelica ponovo na parketu! (VIDEO)

-Borili smo se do iznemoglosti, zaslužili smo pobedu, u obe utakmice smo bili bolji. Mnogo sam srećan. Imali smo sreće u poslednjim trenucima, ali ekipa je odigrala dobro do kraja i mislim da je zaslužila pobedu-zaključio je iskusni stručnjak.

Katalonci će u finalu igrati sa boljim iz duela Levante – Atletik Bilbao. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter