MLADALAČKI IZGLED: Postoje 4 FRIZURE koje podmlađuju i do 10 godina!
Foto: Shutterstock

Osvežite izgled

MLADALAČKI IZGLED: Postoje 4 FRIZURE koje podmlađuju i do 10 godina!

Žena -

Baš kao i garderoba, i frizura može vizuelno da doda ili smanji godine

Ako želite da imate mladalački izgled, vreme je da pronađete frizuru koja će vas osvežiti i naglasiti vaše adute. Evo nekoliko primera kako frizura može pozitivno i negativno da utiče na celokupan izgled.

frizure
foto: Shutterstock

Šiške

Šiške su još uvek u trendu i idealan su način skrivanja bora na čelu, ali izbegavajte one retke, stepenasto šišane, jer ćete s takvom frizurom izgledati mnogo starije. A ako još ne spadate u grupu žena koje skrivaju bore, radije izaberite jednostavnu mladalačku frizuru s dužim šiškama na stranu. Takva frizura deluje vrlo romantično i ležerno, a istaći će vaše lice i osvežiti izgled.

frizure
foto: Shutterstock

Pletenica

Umesto klasične pletenice ili riblje kosti, koje smo nosili kao devojčice, ovaj put isprobajte ležernu varijantu na stranu, koja je trenutno pravi hit. Pletenica ovog tipa vašoj kosi će dati volumen i mladalački izgled.

Podignite kosu

Iako je punđa vrlo elegantna frizura, koja idealno pristaje uz večernju haljinu, punđa naglašenog profila takođe može da vam doda godine. I Kim Kardašijan, koja voli da eksperimentiše s frizurama, shvatila je kako neobavezna punđa s nekoliko puštenih pramenova oko lica takođe može da izgleda elegantno, ali i mladalački. Topli smeđi tonovi takođe su preporuka ukoliko želite da podmladite svoj izgled.

frizure
foto: Shutterstock

Kovrdže

Ravna kosa može da izgleda beživotno i bezlično i da licu doda nekoliko godina. Ako imate dugu kosu, poigrajte se s kovrdžama. To će vašoj kosi vratiti volumen i vitalnost.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track