');
Najnovije vesti
Blic Vesti Društvo

Još brže popravke uz kofer sa 40 delova alata za 799 dinara!

Nalazite se u kući ili na vikendici, i desio se iznenadni kvar koji morate odmah da popravite? Koliko ste sigurni da ćete u tom trenutku imati baš onaj alat koji vam je potreban? Iako je u ovakvim situacijama važno da što pre završite popravke, vrlo je verovatno da nećete odmah moći da pronađete odgovarajuću opremu. Zašto biste onda pozajmljivali alat od komšije, kada možete za samo par stotina dinara imati sav potreban alat u koferu koji staje čak i u gepek?

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Kvalitetan alat za brusenje i poliranje Foto: gruppi / Promo
Kvalitetan alat za brusenje i poliranje
Foto: gruppi / Promo

Njegova prednost je to što ćete još brže i lakše završiti popravke, a ujedno ćete moći i da ga ponesete gde god da se nalazite! Ovaj Flinke kofer sadrži 40 delova alata koji su namenjeni za svakodnevne radove, od popravke automobila do drugih stvari u kući. Sada možete uštedeti na majstorima jer vam više neće zafaliti ni deo, i to kupovinom ovog praktičnog kofera za samo 799 dinara klikom na gruppi.rs.

Pogledajte koje praktične stvari vam je izdvojio gruppi.rs:

Foto: gruppi / Promo

Profesionalna Flinke motorna testera snage 4,2KS za brzo sečenje drva. Akcija 6499 dinara na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Sa Jakemy setom alata koji sadrži 45 delova možete popraviti nameštaj, tehničke proizvode, ili druge predmete! Alat se nalazi u koferu u kome sve ima svoje mesto i koji je praktičan za odlaganje i skladištenje, a može biti vaš za 2.299 dinara na akciji kupovinom na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Čak 236 delova raznog alata se nalazi u ovom koferu za majstore - klešta, ključevi, čekić i mnoge druge stvari pogledajte na gruppi.rs na velikoj akciji za 9.999 dinara.

Foto: gruppi / Promo

Iskoristite ograničenu ponudu i nabavite fleksibilni vaučer sa kojim 4 osobe mogu provesti 4 dana u poznatom kompleksu Konaka “Sunčani vrhovi“ na Kopaoniku za samo 11.999 dinara. Osim cene, prednost je što vaučer možete da iskoristite u periodu od 01.04.2021. Do 31.11.2021. Tačan datum boravka definišete kad vam to bude odgovaralo. Uz vaučer, dobijate i 15% popusta na hranu i piće u restoranu, kao i 20% popusta na vožnju motornih kvadova uz koje ćete obići sve lepote Kopaonika. Iskoristite ovu super ponudu na sajtu gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Pripremite savršene krofne za tili čas! Brzo i lako napravite najukusnije krofnice do sada uz prenosivi aparat i uštedite vreme, i to za samo 999 dinara klikom na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Pokretna klima isparavanjem hladne vode koja cirkuliše u uređaju osvežava i hladi vazduh prostorije! Izaberite između tri brzine ventilacije, a poseduje funkcije hlađenja, prečišćavanja i vlaženja vazduha. Uštedite i rashladite se za 8.499 dinara kupovinom na akciji samo na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Želite jako svetlu, a istovremeno isplativu spoljnu rasvetu? Tu je solarni reflektor sa 60 LED dioda koji može svetleti do 12 sati, potpuno besplatno, koristeći obnovljivu solarnu energiju! Nabavite ga za 4.199 dinara na akciji klikom na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Smart prskalica za zalivanje po ceni od 699 dinara. Prskalica ima 12 mlaznica koje mogu da se podešavaju svaka posebno, samo na akciji gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Ništa ne može da zameni Voice Blaster zvućnik sa jakom baterijom i pojačalom! Samo povežite svoj telefon ili laptop putem bluetooth-a i slušajte omiljenu muziku. Uz to sadrži i LED svetla za još bolju atmosferu, a možete i organizovati karaoke veče jer dobijate i mikrofon! Može se preporučiti za instruktore plesa, trenere, karaoke korisnike, za razne događaje i svakome kome je potrebna lagana, lako prenosiva ali kvalitetna tehnologija zvuka. Pored bluetooth opcije veze ima i opciju čitača USB i SD kartice, ali i FM radio, a nabavite ga po specijalnoj ceni od 5.999 dinara klikom na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Drain blaster resiće sve vaše probleme sa zapušenim cevima u kući. Bilo da je u pitanju kada, umivaonik, toalet, lako ćete ga prilagoditi bilo kojoj vrsti odvoda. Može biti vaš po ceni od 1999 dinara kopovinom na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Germanium filter tuš prečišćava vodu od teških metala, otrova, hlora i pesticida. Znatno umanjuje potrošnju vode, a poboljšava skidanje prljavštine, a može se naći na sajtu gruppi.rs, samo za 399 dinara. Uštedite prostor u svojoj kuhinji i zaboravite na nered i organizujte ubruse, aluminijumsku foliju, papir za pečenje ili krpe i kuvajte sa uživanjem! Olakšajte svoju svakodnevicu izuzetno praktičnim držačem koji može biti vaš za 1.299 dinara klikom na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Cerade predstavljaju najbolju opremu za pokrivanje, natkrivanje i zaštitu predmeta, a koristite je kako biste pokriti prikolicu ili za stočnu hranu, drvnu građu i ostale značajne stvari u bašti. Nabavite je za samo 399 dinara klikom na ggruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Treniranje nikada nije bilo jednostavnije uz elastične trake za vežbanje! Oblikujte telo u toplini svog doma i lako se rešite masnih naslaga i sagorite višak kalorija. Recite zbogom celulitu, strijama i drugih malih nesavršenosti na telu i vežbajte uz praktične trake koje mogu biti vaše za 1.299 dinara klikom na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Magična LEGO šolja vam omogućava da svaki dan pijete iz drugačije šolje. Ispijanje soka, čaja, kafe ili nekog drugog napitka postaje posebno i super zabavano, možete je naći samo za 699 dinara, na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Postavite praktičan stalak za odeću sa točkićima koji će se savršeno uklopiti u bilo koji deo sobe! Predstavlja pravi izbor za manje prostore u kojima nema dovoljno mesta za postavljanje ormara, a može biti vaš za samo 1.299 dinara klikom na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Možete zalivati i specijalnim Magic Hose crevom koje se povećava na tri puta veću dužinu od originalne! Dovoljno je samo da pustite vodu na slavini i lakše obavljate radove oko kuće jer sa ovim magičnim crevom nećete imati problema sa uvijanjem ili prelamanjem! Izaberite dužinu koja vam odgovara i nabavite Magic Hose crevo od 7,5 metara za 699 dinara, dok crevo od 15 metara možete dobiti za 999 dinara, a ako se odlučite za najvežu dužinu od 22,5 metara možete je kupiti za 1.299 dinara samo na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Zahvaljujući jastuku za pravilno sedenje, sada i najtvrđa stolica može postati savršeno udobna! Slobodno uživajte u dugim vožnjama kolima, autobusom i u kancelariji, a nabavite vaš praktični jastuk koji možete poneti svuda sa sobom za 1.499 dinara klikom na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Dvodelni set vrtnih makaza za sečenje i orezivanje cveća, vinograda i voćnjaka omogućava vam pravilno oblikovanje stabala i biljaka. Sadrži visokokvalitetna sečiva premazana nelepljivom presvlakom, a ovaj set može biti vaš za samo 799 dinara klikom na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Bluetooth handsfree za kola koji vam omogućava do 20 sati razgovora sa 1 punjenjem. Pričajte telefonom u toku vožnje bezbedno i bez saobraćannih kazni uz pomoć handsfree uređaja, koji se putem bluetooth-a povezuje sa vašim telefonom, danas na akciji gruppi.rs, samo za 1.199 dinara. Solarna LED kućna tablica po ceni od 999 dinara. Uz tablicu se dobijaju samolepljivi brojevi, ne troši struju, danas na akciji gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Protočna slavina koja sama greje vodu i tako zamenjuje klasičan bojler koji troši dosta struje, po ceni od samo 3.199 dinara. Slavina momentalno greje vodu u neograničenim količinama, danas na akciji na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Vodootporna LED traka dužine 5m može zasijati u vašem domu za samo 699 dinara. LED trake pružaju veoma lepo svetlo, a pritom su veoma štedljive, samo na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Probajte Choux Forte kapsule koje su efikasnije od uzimanja četiri činija supe od kupusa dnevno! Deluju kao detoksikator jer kupus pomaže funkcionisanju metabolizma u potpunosti, a nabavite ih za 1.490 dinara klikom na gruppi.rs. Ukoliko se odlučite za dva pakovanja, možete ih dobiti po hit ceni od 1.890 dinara, a tri pakovanja dostupna su po specijalnoj ceni od 2.190 dinara! Priprema praznične trpeze nikada nije bila lakša uz SwissLine keramičko presvučeni set 6 noževa! Uštedite sebi vreme u spremanju hrane i obezbedite vas set za samo 799 dinara na sajtu gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Nabavite Haina aparat za varenje po sniženoj ceni od 8.999 dinara na sajtu gruppi.rs. Zahvaljujući LCD digitalnom ekranu može se podesiti izuzetno precizno, omogućavajući vam precizniji rad za razliku od klasičnih aparata, a prednosti inverterskog aparata su u tome što je lakše uhvatiti luk, pa čak i manje iskusni radnici brzo nauče da ga koriste.