REZZIME DANA (sreda, 3. mart): Milan vas ponovo prodao, Francuzi bez greške

Vreme čitanja: 4min | sre. 03.03.21. | 23:39

Pogledajte ko vam je danas doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ATALANTA - KROTONE (tip 1, kvota 1,23), rezultat 5:1

Deluje kao da je Boginja provincije najbliža da sustigne Rosonere. Ekipa Đan Pjera Gasperinija večeras je demonstrirala silu protiv Krotonea (5:1). Domaćin je napadao od početka do kraja utakmice, a da ubaci i šestu brzinu primorao ga je izjednačujući pogodak Simija iz 23. minuta. Prethodno je Atalantu u vođstvo doveo Gosens u 12. minutu meča. Od toga je krenula oluja domaćina. Na kraju sigurnih 5:1.

BORDO - PSŽ (tip 2, kvota 1,55), rezultat 0:1

Daleko od toga da je PSŽ blistao na gostovanju Bordou. Morao je Mauricio Poketino da na teren izvede iznuđenu postavu, bez Nejmara, Kilijana Mbapea i Anhela Di Marije. Nije na terenu bilo dominacije večitog šampiona Francuske. Praktično, gosti su došli bez prave šanse u vođstvo u 20. minutu. Nekako slučajno posle odbijene lopte, PSŽ je napravio višak na desnoj strani. Probio je i centrirao Idriza Gej, a na pravom mestu bio je Sarabija i udarcem levom nogom, ispostaviće se, postavio konačan rezultat.

VOTFORD - VIKOMB (tip 1, kvota 1,43), rezultat 2:0

Rutinskom pobedom nad poslednjeplasiranim Vikombom, golovima Andrea Greja u 14. i 57. minutu, Stršljenovi su stigli Pčele, pa bi - teoretski - direktan duel u poslednjem kolu mogao da odlučuje ko će na odmor pred pripreme za Premijer ligu, a ko u plej-of.

LAJPCIG – VOLFSBURG (tip 1, kvota 2,05), rezultat 2:0

U pet utakmica - pet golova. Reklo bi se da je Jusuf Poulsen baš inspirisan kada igra Kup Nemačke. Upravo je Danac bio taj koji je ove srede, uz pomoć Hvanga Hi Čana, odveo RB Lajpcig u polufinale preko gostiju iz Volfzburga, kojima pored nekoliko odličnih šansi nije bio dovoljan ni penal. Dosuđen je u 26. minutu posle pokušaja Kristofera Nkunkua da blokira Kevina Mbabua, ali se Valt Veghorst okliznuo u odlučujućem monentu i poslao loptu visoko preko gola. Imali su Vukovi do odlaska na odmor nekoliko odličnih prilika, međutim, i nesreću da je Peter Gulači bio izuzetno raspoložen ovo veče. Sjajno je Mađar branio, baš kao i njegov kolega na suprotnoj strani, Koen Kastels, ali je Belgijanac u 63. minutu bio nemoćan. Poput brzog voza istrčao je kontranapad Jusuf Poulsen, izdržao duel sa Ksaverom Šlagerom i pogodio metu. Asistenciju je upisao Aleksander Serlot, a još jedan rezervista kasnije se našao u centru pažnje. Bio je to Hvang Hi Čan, koji je iz odbitka u 88. minutu potvrdio plasman Lajpciga u polufinale. Protiv koga će tamo igrati, saznaće žrebom 7. marta.

FJORENTINA – ROMA (tip 2, kvota 2,15), rezultat 1:2

Roma je dobila veštačko disanje u borbi za plasman u Ligu šampiona. Ekipa Paula Fonseke savladala je Fiorentinu na Artemio Frankiju zahvaljujući golu Amadua Dijavare u 88. minutu. Vučica je diktirala tempo u najvećem toku utakmice, ali je u jednom trenutku delovalo da će to, kao i često tokom ove sezone, biti nedovoljno za osvajanje sva tri boda.

LIL – MARSELJ (tip 1, kvota 1,85), rezultat 2:0

Neće se tako lako Lil predati u borbi za prvo mesto i svrgavanje PSŽ-a sa trona francuskog fudbala. Napadali su, trudili se, promašivali šanse protiv Olimpika iz Marselja, ali su kasnim golovima Džonatana Dejvida fudbaleri Lila opstali na prvom mestu Lige 1. Do tada je za njih nepremostivu branu predstavljao golman tima sa juga Francuske Stiv Mandanda. Odbranio je sve pokušaje domaćina. I sve je nagoveštavalo da će napraviti veliku uslugu rivalima iz Pariza. Nije tako mislio Kanađanin Džonatan Dejvid koji je u 90. minutu doneo velika tri boda Lilu. Bivši član Genta uspeo je u nadoknadi meča da potvrdi sasvim zaslužena tri boda za Lil i stavi pod dodatni pritisak Parižane – 2:0

PRECRTANO

MILAN - UDINEZE (tip 1, kvota 2,05), rezultat 1:1

Milan i "skudeto" polako počinju da se kreću različitim putevima, pa Inter pred sobom stvarno ima idealnu situaciju da podigne šampionski trofej u svojoj sezoni. Pobeda nad Romom u prošlom kolu predstavljala je samo optičku varku za navijače Rosonera, koji su večeras bili svedoci jedne od najbleđih partija svog tima u ovoj sezoni. To je iskoristio Udineze i sa San Sira odneo jedan bod, a zaslužio je i sva tri, pošto je domaćin do izjednačenja stigao u sedmom minutu nadoknade iz penala koji je postigao Frank Kesi - 1:1 (0:0).

KRISTAL PALAS - MANČESTER JUNAJTED (tip 2, kvota 1,55), rezultat 0:0

Remiji protiv Vest Broma i Evertona udaljili su Crvene đavole na dvocifreni bodovni zaotatak u odnosu na gradskog rivala, a duel bez pogodaka protiv Čelsija dodatno je produbio brige Ole Gunara Soljskera koji nakon večerašnjeg boda iz duela sa Kristal Palasom (0:0), umesto o borbi za titulu polako može da počne da razmišlja o tome kako da zadrži mesto koje vodi u Ligu šampiona i rivalima koji mu dišu za vrat.

BARNLI – LESTER (tip 2, kvota 2,35), rezultat 1:1

Posle poraza od Arsenala kod kuće (1:3), novi neuspeh Lestera, koji će sigurno biti veliki motiv za Vest Hem, Čelsi, Liverpul i Everton, koji se takođe nadaju mestu u Ligi šampiona iduće sezone. Ovaj put Lisice nisu izgubile, ali remi 1:1 sa petnaestoplasiranim Barnlijem svakako to jeste. A, da na golu nije briljirao Kasper Šmajhel, teško da bi gosti uzeli i taj bod.


tagovi

rezzime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara