Akademik Zukorlić – Jedinstvena Islamska zajednica je ključ suzbijanja ekstremizma i pogrešnog vjerskog učenja

12
125

Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srbije, lider Stranke pravde i pomirenja akademik Muamer Zukorlić bio je gost emisije Posle ručna na Happy televiziji.

 

Emisija je tretirala pitanja da je realan strah od migranata, postoji li opasnost od povratnika iz Sirije, da li u Srbiji postoje tajni centri za obuku?

 

Gosti su pored akademika Zukorlića bili Ljuban Karan – potpukovnik Kontraobavještajne službe u penziji, Vlade Radulović – vojno-politički komentator i Stevan Đokić – savjetnik za istrage, bezbjiednost i odbranu.

 

Pogledajte cijelu emisiju:

 


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

12 KOMENTARI

  1. E ISLAM JES SAVRŠENA VERA ALI MUSLIMANI NISU. A ZAR TO ZAPAŽANJE NIJE I ALIJA IZETBEGOVIĆ ISTAKAO U ISLAMSKOJ DEKLARACIJI.
    I DALI BI MOGLI DA ZA DANAŠNJE VERSKE POGLAVARE I POLITIČARE DA KAŽEMO ONI SU SAVRŠENI ALI ZA VOĐE NARODA NISU.

  2. Mula Fejzic demek reis u CG…da nemaju pazarci Muftiju isto binim bilo kao u CG…još uz svu muku IZ BiH uspostavila odnose sa parareisom u Podgorici…strašno

  3. Veliki problem oko islamske zajdenice i tesko se moze resiti sam naziv (islamska.zajednica ) Je trn u oko svima jedini nacin da se ovo resi jeste da se narod izjasni kroz referendum a drugi nek bude da ostane IZS sa sedistem u Beogradu a da ISuS bude Islamsa Zajednica Sandzaka sa sedistem u Sarajevo .Ovde je borba samo oko moci i kapitala nije problem sam.naziv i gde se nalazi.

  4. Joj voditeljke! sto bi mi rekli “dje uzmi dje ostavi”, sve nesto “pokusava da govori” ali sve sa jednim ciljem da targetira muslimane u sandzaku… Nidje veze sa vezom. Ja bi ovoj zabranio da upali televizor, a ona ko bajagi “Novinarka”

  5. Akademik Zukorlic kao i uvijek nema greske apsolutno…Ali gledateljka kojaseje ukljucila pri kraju emisije ..takoje tacno i lijepo opisala stanje Muslimana u CG. Svaka čast . Imena koja je spomenula u pozitivno i negativnom kontekstu sasvim u pravu…

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.