Mladen Krstajić (©Star Sport)
Mladen Krstajić (©Star Sport)

Krstajić nije siguran da li je bio penal za Zvezdu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.03.21. | 18:40

Trener TSC-a pohvalio svoje fudbalere za prikazano u duelu sa liderom Superlige

Prvi put u drugom delu sezone TSC je primio gol i prvi put pod vođstvom Mladena Krstajića doživeo poraz. Posle tri pobede i dva remija, Crvena zvezda je slavila 3:1.

Burno je bilo drugo poluvreme utakmice u Senti, tokom kog su viđena sva četiri gola, po jedan penal i crveni karton na obe strane.

Izabrane vesti

"I prvo i drugo poluvreme zadovoljan sam odnosom igrača prema igri. Momci su dali sve od sebe, pokazali su da su takmičari, tako da moram biti zadovoljan njihovim zalaganjem i borbom protiv jakog tima kao što je Zvezda. U drugom poluvremenu Zvezda je dala gol, mi zasluženo izjednačili. Drugi gol Zvezde ne bih komentarisao, ne znam da li je bio penal ili nije. Treći smo primili naivno... Malo mi je žao kartona koje su moji igrači dobili, ali čestitam Zvezdi i, naravno, mojim igračima", rekao je Mladen Krstajić pred kamerom TV Arena Sport posle utakmice.

Pomenuti penal za Crvenu zvezdu dosuđen je posle prodora Mirka Ivanića, pored kog je bio Saša Tomanović. Sudija Novak Simović je vezisti TSC-a pokazao žuti karton zbog faula, a ubrzo potom još jedan zbog prigovora.



tagovi

Mladen KrstajićTSC Bačka Topola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara