Serhio Ramos (©Reuters)
Serhio Ramos (©Reuters)

Realova nova ponuda Ramosu: Još godina pod istim uslovima

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.03.21. | 18:29

Pa narednog leta novi pregovori

I Real Madrid i Barselona strepe zbog svojih kapitena. Obojici, Serhiju Ramosu i Lionelu Mesiju, ističu ugovori na kraju sezone i klubovi čine sve ne bi li ih zadržali.

Pregovori između Reala i Ramosa imali su do sada nekoliko neuspešnih epizoda. Ali, Kraljevski klub nije digao ruke, ne odustaje od namere da privoli komandanta odbrane da ostane na Santjago Bernabeu stadionu.

Izabrane vesti

Kako javlja ABC, a prenose španski mediji, dobio je Ramos novu ponudu od čelnika Reala. Ona glasi: da odigra još sledeću sezonu pod istim uslovima koje ima sad. A, ti „uslovi“ su 12.000.000 evra neto. Pa leta 2022, kada prođu restrikcije i problemi zbog korona virusa – kako se svi tome nadamo – dve strane će ponovo pregovarati oko novog ugovora, oko nastavka saradnje i posle tog roka.

Za sada nema Ramosovog odgovora, a ako je verovati medijima sa raznih strana Evrope, on na stolu već ima brojne ponude, moćnije od Realove i može da bira gde će da nastavi karijeru. Samo, nije ni to tako lako kada jednom klubu daš celu karijeru, pa bi pod „stare dane“ da odeš negde drugo.

Jedna dobra vest za navijače Reala je što Ramosov oporavak od operacije ide bolje nego što su doktori prognozirali i postoje velike šanse da bude u timu za 16. mart, kada će Madriđani dočekati Atalantu u revanšu osmine finala Lige šampiona.


tagovi

Serhio RamosReal MadridPrimera

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara