Balkan Magazin

“Aleksandre Vučiću, jesi li pucao na Sarajevo?!” (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravio je u glavnom gradu Bosne i Hercegovine i tom prlikom održao sastanak sa članovima Predsedništva BiH i uručio im donirane vakcine. Nakon sastanaka, Vučić je dao i kratki intervju za bosanskohercegovačku FACE TV.

Ovo je zapravo „uvodni intervju“, najavni, kako je objasnio Vučić i javno, u kameru, najavio kako će do 15. aprila dati „veliki intervju“ uživo, o svim našim „jadima“, prenosi FACE TV.

„Ako do 15. aprila ne dam veliki intervju uživo za FACE, imate pravo svaki dan, nakon tog dana, da me nazivate lažovom! Ipak, morate doći u Beograd pre intervjua da Vam pokažem nešto i da to snimite“, rekao je predsednik Srbije u kratkom razgovoru s poznatim novinarom Senadom Hadžifejzovićem.

Hadžifejzović je, između ostalog, pitao Vučića da li će se pola države Bosne i Hercegovine, entitet Republika Srpska, otcepiti i priključiti Srbiji?

„Ne terajte me da govorim šta stvarno mislim o tom pitanju, jer sam to rekao u lice i predstavnicima i Hrvata i Bošnjaka, a zna i Mile šta sve mislim“, odgovorio je Vučić,a preneo portal BIZlife.

Na pitanje ruši li Dodik Vučića, ili Vučić može preko noći da pusti Dodika „niz reku“, odgovorio je: “Nikada neću da vraćam naše odnose na ono što je bilo u vreme Miloševića i Karadžića”, prenosi Jutarnji.hr.

Između ostalog, Senad Hadžifejzović je Vučića pitao i da li je pucao na Sarajevo. Kako je to izgledalo, pogledati u tizeru intervjua. Ceo intervju biće objavljen u petak, 5. marta.

Ima li hrkljuša u ćevapima, snajperisto?

Čitajte Luftiku na Google vestima

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

523 Shares
523 Shares
Share via
Copy link