1
ATP

FOTO: Twitter

GORAN IVANIŠEVIĆ O ODNOSU SA NOVAKOM: ‘Ma, neka se on dere i pobeđuje’

Objavljeno: 03.03.21 u 12:57

Nekadašnji teniser, a sada trener, Goran Ivanišević ima neverovatan odnos sa Novakom Đokovićem, sa kojim je bio na Australijan openu, gde je srpski as došao do 18. grend slem titule.

Ivanišević je gostovao na HRT-u i dotakao se mnogih tema vezanih za prvog reketa sveta.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Između ostalog, pričali su o frustracijama Novaka Đokovića na mečevima u Melburnu. Neretko srpski teniser ume da se prodere na publiku, pa je Ivanišević govorio o tome.

Konačno je postalo jasno kome su bile upućene reči Novaka – ‘Kaži nešto, čekam te pola sata’

– Videli smo da je bilo kašljanja, ali to je tri reda iznad mene. Shvatam ga, velika je tenzija. Teško je nešto reći, teren je veliki, sve se primeti. Teško je objasniti, može da se kaže za neke stvari… Shvatam ga, takav je priitsak. Ma, neka se on dere i pobeđuje na grend slemovima – rekao je Ivanišević za HRT.

Veoma je dobro što Đoković i Ivanišević govore istim jezikom.

– Mentalitet je isti, jezik je isti, to jako puno pomogne u objašnjavanju, u razgovoru, na terenu. Čak nekad ne mora ništa da se kaže, dovoljno je da se pogledamo. Balkanac može trenirati bilo koga, ali Balkanca ne može trenirati nitko osim Balkanca – zaključio je Ivanišević.

0
0

1 Komentara

  1. Ne znam kako će susedi hrvati reagovati na Ivanišećevo SAMO BALKANAC MOŽE DA TRENIRA BALKANCA… kad hrvati poriču da su bakanci???ŠOLE

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter