Patrijarh Porfirije u samoizolaciji

Poglavar Srpske pravoslavne crkve (SPC) patrijarh Porfirije je u preventivnoj izolaciji zbog kontakta sa osobom zaraženom korona virusom, saopštila je danas SPC.
Patrijarh Porfirije u samoizolaciji
Foto: Youtube screenshot (Tanjug)
Kako se navodi, patrijarh je bio u kontaktu sa sveštenikom za koga se ispostavilo da ima blagi i asimptomatski oblik korona virusa.
 
Patrijarh će po savetu lekara narednih dana preventivno biti u izolaciji.
  • Neo

    04.03.2021 10:50
    hahahaah, od ovoga ništa ne bi bilo da su lizali istu kašiku :)
  • Brsna

    04.03.2021 06:12
    Primer naciji
    Pokazalo se da sve vodje srpskog naroda,sluze za primer istih, time sto nepostovanjem mera, smatraju sehe najnarodskim,zrtvovati sebe i ne razmisljajuci da takvim naivnim gestom dovodi u pitanje zivote jos stotinak drugih.Sramno kako vodje nas, Srba,neodgovorno se ponasaju
    .
  • Ništa nije laž

    03.03.2021 22:17
    @Pera
    Ne bi rekli da je kovid laž,da Vam je neko drag preminuo od COVID-a.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.