Sloba Snajper uhapšen na Jahorini

12:03:00 03.03.2021, Komentara: 0

Član Upravnog odbora FK Vojvodina, Slobodan Milutinović Snajper (35), koji je poznat po različitim kriminalnim delima, uhapšen je na Jahorini. Informaciju o hapšenju i fotografije su preneli novinski portali iz BiH, ali za sada nema informacija koji je razlog za njegovo privođenje.

Sloba Snajper uhapšen na Jahorini

foto: Alternativna TV

Prema nezvaničnim saznanjima, Milutinović je uhapšen u hotelu „Vučko“, a razlog je povezanost sa kriminalnim strukturama. Prema takođe nezvaničnim saznanjima, Milutinoviću je zaplenjen telefon.

Milutinović je u decembru postao član Upravnog odbora Vojvodine, a i dalje se vodi kao zastupnik novosadskog prvoligaša Kabela. Snajper je bio poznat i kao dugogodišnji telohranitelj bivšeg predsednika FK Vojvodine Ratka Butorovića, poznatijeg kao Bata Kan Kan, a važio je i za vođu navijačke grupe G-3.

U javnosti se o njemu više zna zbog raznih kriminalnih dešavanja povezanih sa trgovinom narkoticima i iznudama. Tri godine proveo je u zatvoru zbog prodaje droge i napada na policajca, a za ostala krivična dela dobio je uslovnu kaznu. Tri puta je bio meta napada - 2013. mu je zapaljen džip marke „mercedes“, 2018. godine mu je zapaljen automobil marke „volvo“, a pre godinu dana mu je na Grbavici postavljena eksplozivna naprava ispod „porše kajena“.

Juče je spominjan u medijima, jer se saznalo da je policija osumnjičila petoricu njemu bliskih navijača Vojvodine za prebijanje N. Ć. u prostorijama na stadionu FK Vojvodina.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
12°
Vlažnost: 62%
Pritisak: 999.4 mb
Vetar: 2 m/s, NW
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?