Humanitarni tiket u podne: Milena Cica Milivojević tipuje za Željanu Arizanović

Vreme čitanja: 6min | sre. 03.03.21. | 12:01

Doktorka Cica u Premijer ligi očekuje dve dvojke

MOZZARTOVA današnja gošća u “Humanitarnom tiketu u podne” je Milena Milivojević. Poznatija je kao doktorka Cica koja se brine i o odbojkašima Radničkog iz Kragujevca. Milena se svojevremeno bavila sportom. Prvo je trenirala karate, potom rukomet, mada je najviše uspeha postizala na školskim i studentskim atletskim takmičenjima. Zbog povrede morala je da prestane da se aktivno bavi sportom, ali joj je on bio i ostao u krvi.

Kao student medicine maštala je o tome da postane sportski lekar, međutim umesto toga je 2004. godine završila specijalizaciju iz fizikalne medicine i rehabilitacije.

Izabrane vesti

Ustalila se na poziciji lekara za odbojkaše, tako da je prisutna u svim mlađim reprezentativnim selekcijama sa kojima je odlazila na veliki broj internacionalnih takmičenja, poput Svetskog prvenstva u Meksiku koje je održano pre dve godine. Odbojkaški klub Radnički iz Kragujevca prati u stopu i uspešno sanira sve igračke povrede. Zbog toga što uvek odreaguje na pravi način, efikasno i brzo, bilo da su povrede teže ili lakše prirode, odbojkaši joj beskrajno veruju.

 Današnji potencijalni dobitak u Humanitarnom tiketu u podne usmeriće za lečenje Željane Arizanović. Željanina borba nastavlja se u inostranstvu, za šta su joj potrebna određena novčana sredstva za operaciju skolioze sa tumorima koje bi pomogle Željani na putu ka izlečenju. Za Željanino bolje sutra! Budimo humani!

Pomozimo slanjem SMS poruke 934 i pošaljimo SMS na 3030.

Startujemo sa Premijer ligom, na redu je okršaj BARNLI – LESTER. Krenimo od aktuelnog stanja na tabeli. Domaći tim nalazi se u donjem domu lige, tačnije na petnaestom mestu, sa osvojenih dvadeset osam bodova, što je dovoljno da bude van zone ispadanja. Lester je trećeplasirani tim prvenstva sa četrdeset devet bodova, čime su “Lisice” odmah iza dvojca iz Mančestera. Barnli je u kolu koje je za nama ubedljivo poražen od Totenhema na gostujućem terenu. Ekipa Žozea Murinja bez velikih problema slavila je rezultatom 4:0. Ništa bolje nije prošao ni tim koji sa klupe predvodi Brendan Rodžers. Lester je nakon početnog vođstva protiv Arsenala potpuno pao, što je rezultiralo trijumfom “Tobdžija”. Otežavajuća okolnost Lesteru uoči duela sa Barnlijem predstavljaće izostanak bitnih šrafova, Medisona i Barnsa. Što se tiče međusobnih okršaja današnjih rivala, poslednji je pripao Lesteru na startu sezone. “Plavi” su tada kod kuće uzeli ceo plen pobedom od 4:2. Barnli je bio uspešniji rival u drugom delu prošlogodišnjeg šampionata kada je osvojio sva tri boda pobedom od 2:1. Breme favorita na ovom meču nosi Lester, i pored pomenutih kadrovskih problema. Mozzartov gost očekuje pobedu Lestera.

“Samouvereno igram na trijumf gostujuće ekipe, KI 2”.

Kao devojčicu našu gošću oduševljavali su Brus Li i Vera Nikolić,a sada sa Ostrva prelazimo na Apenine, MILAN – UDINEZE. Rivali oslabljeni ulaze u duel. Rosoneri su nakon poraza od Intera odigrali nerešeno sa Zvezdom pa dobili Romu. Vučica je slavila nad Udinezeom koji je remizirao sa Parmom pa dobio Fjorentinu. Poslednja dva okršaja dobio je Milan.

“Jedinica”.

 Sada se selimo u Francusku, na meč BORDO – PSŽ. “Žirondinci” su u dosadašnjem delu prvenstva pri skoru 9:6:12, uz negativnu gol razliku koja glasi 28:33. PSŽ je na drugom mestu u ligi sa pedeset sedam bodova, odmah iza vodećeg Lila koji ima dva više. Bordo se nalazi u seriji loših rezultata, čemu u prilog ide činjenica da je na poslednjih šest mečeva osvojen samo jedan bod. Parižani su u prethodnih pet kola upisali dvanaest bodova. U prošlom kolu rutinski je savladan Dižon na strani. Ishod tog susreta bio je 0:4. Istorijat međusobnih duela naklonjen je timu Pari Sen Žermena, a poslednji susret rivala odigran je u okviru Lige 1 u novembru prošle godine na Parku Prinčeva. Meč je završen rezultatom 2:2. Na poslednjsa dva okršaja palo je 3+. Što se tiče kadrovskih problema u redovima francuskog šampiona, PSŽ na megdan Bordou izlazi bez Mbapea koji ima problem sa kartonima i bez povređenih Di Marije i Nejmara. “Sveci” ovom prilikom nemaju pravo na kiks ukoliko žele da odbrane naslov prvaka države. Dobrotvorni kladilac veruje u pobedu gostiju i nada se golgeterskom raspoloženju sa obe strane.

“Zato igra kombinaciju 2&3+”.

Poslednji par dobrotvornog tiketa je utakmica Premijer lige, KRISTAL PALAS – MANČESTER JUNAJTED. Najpre nekoliko reči o trenutnoj formi rivala. U prethodnom kolu ekipa Kristal Palasa remizirala je protiv Fulama. Krajnji ishod tog susreta bio je 0:0. “Orlovi” na poslednjih pet mečeva imaju skor od po dve pobede i dva poraza uz pomenuti remi sa ekipom sa Krejven Kotidža. Što se tiče “Crvenih đavola”, izabranici Olea Gunara u prethodnih pet kola upisali su tri remija i dve pobede. Treba istaći veoma ubedljiv trijumf nad Sautemptonom. Taj meč završen je rezultatom 9:0. Kristal Palas zauzima trinaesto mesto u engleskom prvenstvu, dok je tim iz Mančestera prvi pratilac aktuelnom lideru šampionata i svom najljućem rivalu, Mančester Sitiju. Ako se osvrnemo na međusobne susrete Junajteda i Palasa, prvi ovosezonski okršaj pripao je timu iz Londona. Kristal Palas je tom prilikom slavio u gostima rezultatom 1:3. Bez ikakve dileme, i na ovom meču favorit je Mančester, pre svega zbog igračkog kvaliteta, a i u pogledu forme. Treba spomenuti i dodatni motiv koji će sigurno biti prisutan kod igrača Junajteda. Bruno Fernandeš i drugovi učiniće sve kako bi se revanširali Palasu za poraz u prvom delu sezone. Plemeniti kladilac uveren je u dominaciju Mančestera i bez mnogo oklevanja igra goste.

“Dvojka”, zaključuje plemenito tipovanje doktorka Cica uz preporuku za decu i roditelje.

Moj savet je da svako dete mora da prođe škole sporta, gde treba da rade profesionalni treneri –školovani, pedagozi, u kojima prvenstvo moraju biti zastupljeni treninzi atletike, gimnastike, borilačkih sportova , plivanje, a tek kasnije elementi drugih sportova. Jedino tako deca mogu da nauče da pravilno hodaju, trče, da se zagreju, istegnu, razviju svoje motoričke sposobnosti. Nakon toga mogu se pronaći, zavoleti i baviti bilo kojim sportom”.

Napomenimo da je kompanija MOZZART, samo kroz Humanitarni tiket u podne, donirala tačno 18.745.537 dinara.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…

Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu, generalni sponzori KK Borac. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U akciji “Novi dresovi za nove šampione” doniramo sportsku opremu, svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

Kompanija je donirala deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000 evra. Poslednje akcije su donacije svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike kao i donacije kreveta za intenzivnu negu.

Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara.

Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Zoran Moka Slavnić, Marko Baćović i Radivoje Lale Bojičić.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje odlaze u RS.    

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje samohranih roditelja “Naša deca” iz Banja Luke. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Mloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara