(©FIBA BCL)
(©FIBA BCL)

Bajić pred Tenerife: Skupo ćemo da prodamo kožu

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.03.21. | 11:41

"Tenerife su vrhunski, trenerski dobro vođen, igraju sjajnu košarku, ali ako nam se ukaže promil šanse, nadam se da ćemo znati da iskoristiimo“

Košarkaši Igokee večeras (18.30) igraju prvu utakmicu TOP 16 faze FIBA šampiona. Gosti u Laktašima su, izuzetno kvalitetna ekipa sastavljenoj od iskusnih igrača poput bekovskog dvojca Sasua Salina, Marselinja Uertasa, zatim gruzijskog centra Gjorgija Šermadinija.

Izabrane vesti

"Ono što smo tražili, možemo reći da smo dobili. Krem evropske košarke nam dolazi u Laktaše. Stvarno se radi o vrhunskom timu, trenerski dobro vođenom. Igraju sjajnu košarku i stvarno ćemo morati da uložimo ogroman napor da bi parirali takvom protivniku. Ono što ja stalno potenciram je da se sa svojim timom ne plašim nikoga, pa tako ni Tenerifa. Mi ćemo sigurno skupo da prodamo kožu, a ako nam se ukaže promil šanse, nadam se da ćemo znati da iskoristiimo“, istakao je trener Igokee Dragan Bajić.

Španski tim je trenutno na četvrtom mestu ACB lige, odmah iza velikana Reala, Barselone i Baskonije.

"Apsolutni su favoriti u ovoj utakmici. To je jedan preozbiljan sastav, što dokazuju i u domaćoj ligi. Same igre u Ligi šampiona u prvom krugu, pokazuju da se radi o ozbiljnom protivniku i da mi, ne znam po čemu, možemo da pariramo tim imenima koje Tenerife ima u ekipi. Kroz pripremu ove utakmice sam sigurno uočio da imaju i nekih mana, ali mnogo više pozitivnih stvari. Prevelik je to zalogaj za nas, ali pokušaćemo ostaviti što bolji utisak“, jasan je Bajić.

FIBA Liga šampiona - Top 16 faza

Utorak

Birgos - VEF Riga 76:75

/Rivero 25 - Škele 18/

Sreda

18.30: (3,50) Igokea (16,0) Tenerife (1,35)

Piše: Marko TEŠANOVIĆ



tagovi

FIBA Liga šampionaDragan BajićIgokeaGjorgi Šermadini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara