Sloba Snajper uhapšen na Jahorini

Član Upravnog odbora FK Vojvodina, Slobodan Milutinović Snajper (35), koji je poznat po različitim kriminalnim delima, uhapšen je na Jahorini.

Informaciju o hapšenju su preneli novinski portali iz BiH, kao i fotografije hapšenja, ali za sada nema informacija koji je razlog za privođenje kontroverznog člana uprave FK Vojvodina.

Prema nezvaničnim saznanjima, Milutinović je uhapšen u hotelu "Vučko". Zajedno sa njim privedena je još jedna osoba, njegov vozač. 

U vezi sa hapšenjem Milutinovića oglasio se i MUP Republike Srpske, a šta su rekli možete pročitati OVDE.

Mediji su Milutinovića spominjali koliko juče, kada se saznalo da je policija osumnjičila njemu blisku petoricu navijača Vojvodine za prebijanje N. Ć. u prostorijama na stadionu Karađorđe. Kako je 021.rs već pisao, ovaj incident koji se dogodio 1. februara je doveo do toga da na stadionu bude prisutno obezbeđenje 24 sata, sedam dana u nedelji i o tome više OVDE.

Milutinović je u decembru postao član Upravnog odbora Vojvodine, a i dalje se vodi kao zastupnik novosadskog prvoligaša Kabela. Snajper je bio poznat kao dugogodišnji telohranitelj bivšeg predsednika Vojvodine Ratka Butorovića, poznatijeg kao Bata Kan Kan, a važio je i za vođu navijačke grupe G-3.

O njemu je javnost više čitala na stranicama crne hronike, zbog raznih kriminalnih dešavanja povezanih sa trgovinom narkoticima i iznudama. U zatvoru je "ležao" ukupno tri godine zbog prodaje droge i napada na policajca, a za ostala krivična dela dobio je uslovnu kaznu. 

Ponekad je i sam bio meta, pa mu je 2013. zapaljen džip marke "mercedes", a potom mu je 2018. godine zapaljen automobil marke "volvo". Pre godinu dana mu je na Grbavici postavljena eksplozivna naprava ispod "porše kajena".

  • Što te biju ovi dobr

    05.03.2021 15:47
    Naslov
    Žestoki mafijaši,a samo što na leđima nisu napisali "Ja sam Mafijaš".Pa ovakve policija u Trinidadu i Tobagu vuče za zulufe (ili u ovom slučaju za uši).
  • Kokša iz Karlovaca

    04.03.2021 14:41
    KOLONIJALNA VLAST
    Da li će i taj biti ministar u Vladi Srbije.
    Brzo po master diplomu u Megatrend i gotovo.
  • Darko

    04.03.2021 12:57
    Nastavak
    Kakav takav svaki početak čišćenja smetljšta je dobar . Sledeće su odgovori koje čekamo ?
    1) Ko je zaposlio dotičnog u JP (koji konkurs ,posao i zašto)
    2) Ko ga je postavio u upravu ( ako je odgovor iz redova navijača onda javno obnarodaovati kako izgleda STATUT FK Vojvodina da bi se shvatilo kako besmisao dobija zakonske okvire)
    3) Ko je takvom pojedincu dao upravu nad FK "Kabel" , verovatno najvrednijim zemljištem , sportskim terenom u elitnom delu grada . (po meni najveća sramota)
    Vozač ,bahato ponašanje , poznate kriminalne delatnosti .
    Gde je istraživačko novinarstvo ? Da li postoji jedan kritičan tekst o stanju u sportu u listu "Dnevnik". Sportski novinari su najveći poltroni u ovoj državi a kroz njihova pera ološ postaje uvaženi sportski radnik i član zajednice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika