Najnovije vesti
Vesti Društvo
Zabavite se uz ceo karaoke set sa zvučnikom na akciji!

Zabavite se uz ceo karaoke set sa zvučnikom na akciji!

Volite da pevate, bilo da je to profesionalno ili dok se tuširate? Svako od nas je pomalo pevač, a sigurno ni ne primetite da pevušite omiljene pesme dok kuvate ili spremate po kući. Ako ste oduvek maštali da nastupate sa mikrofonom ili da samo pevate u svoja četiri zida, onda je karaoke set prava stvar koju će obožavati cela porodica!

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Foto: gruppi.rs / Promo

Napokon možete ispuniti slobodno vreme i poboljšati raspoloženje uz kompletan karaoke set koji je baš danas na specijalnoj akciji! Zato je izbor pravog zvučnika postao izuzetno važan, a uz Voice Blaster zvučnik sa jakom baterijom, pojačalom i mikrofonom sigurno nećete pogrešiti. Sadrži i LED svetla za još bolju atmosferu, tako da će vaše karaoke večeri sigurno biti još bolje! Povežite svoj telefon ili laptop putem bluetooth-a i slušajte omiljenu muziku, a takođe ga možete i poneti sa sobom jer se uklapa u svako okruženje. Pored bluetooth opcije veze ima i opciju čitača USB i SD kartice, ali i FM radio. Ovaj specijalan zvučnik sada je na specijalnoj rasprodaji, a može biti vaš za 5.999 dinara klikom na gruppi.rs.

Pogledajte koje praktične stvari vam je izdvojio gruppi.rs:

Foto: gruppi.rs / Promo

Iskoristite ograničenu ponudu i nabavite fleksibilni vaučer sa kojim 4 osobe mogu provesti 4 dana u poznatom kompleksu Konaka “Sunčani vrhovi“ na Kopaoniku za samo 11.999 dinara. Osim cene, prednost je što vaučer možete da iskoristite u periodu od 01.04.2021. Do 31.11.2021. Tačan datum boravka definišete kad vam to bude odgovaralo. Uz vaučer, dobijate i 15% popusta na hranu i piće u restoranu, kao i 20% popusta na vožnju motornih kvadova uz koje ćete obići sve lepote Kopaonika. Iskoristite ovu super ponudu na sajtu gruppi.rs.

Foto: gruppi.rs / Promo

Magična LEGO šolja vam omogućava da svaki dan pijete iz drugačije šolje. Ispijanje soka, čaja, kafe ili nekog drugog napitka postaje posebno i super zabavano, možete je naći samo za 699 dinara, na gruppi.rs.

Foto: gruppi.rs / Promo

Nabavite Haina aparat za varenje po sniženoj ceni od 8.999 dinara na sajtu gruppi.rs. Zahvaljujući LCD digitalnom ekranu može se podesiti izuzetno precizno, omogućavajući vam precizniji rad za razliku od klasičnih aparata, a prednosti inverterskog aparata su u tome što je lakše uhvatiti luk, pa čak i manje iskusni radnici brzo nauče da ga koriste. Uštedite prostor u svojoj kuhinji i zaboravite na nered i organizujte ubruse, aluminijumsku foliju, papir za pečenje ili krpe i kuvajte sa uživanjem! Olakšajte svoju svakodnevicu izuzetno praktičnim držačem koji može biti vaš za 1.299 dinara klikom na gruppi.rs.

Foto: gruppi.rs / Promo

MP3 PRO auto radio sa daljinskim upravljačem po ceni od 1.799 dinara.Sa USB ulazom za slušanje muzike ili punjenje telefona, kao i slotom za memorijsku SD karticu, samo na gruppi.rs.

Foto: gruppi.rs / Promo

Smart prskalica za zalivanje po ceni od 699 dinara. Prskalica ima 12 mlaznica koje mogu da se podešavaju svaka posebno, samo na akciji gruppi.rs.

Foto: gruppi.rs / Promo

Pametni sat sa ekranom na dodir i kamerom po cni od 1.599 dinara. Sat je tradicionalno lep poklon, a pametni satovi su u poslednje vreme veliki trend. Ovaj u sebi čak ima i slot za telefonsku SIM karticu, pa radi i kao telefon, istovremeno. Danas se može kupiti na akciji gruppi.rs.

Foto: gruppi.rs / Promo

Germanium filter tuš prečišćava vodu od teških metala, otrova, hlora i pesticida. Znatno umanjuje potrošnju vode, a poboljšava skidanje prljavštine, a može se naći na sajtu gruppi.rs, samo za 399 dinara. Zahvaljujući jastuku za pravilno sedenje, sada i najtvrđa stolica može postati savršeno udobna! Slobodno uživajte u dugim vožnjama kolima, autobusom i u kancelariji, a nabavite vaš praktični jastuk koji možete poneti svuda sa sobom za 1.499 dinara klikom na gruppi.rs.

Foto: gruppi.rs / Promo

Dvodelni set vrtnih makaza za sečenje i orezivanje cveća, vinograda i voćnjaka omogućava vam pravilno oblikovanje stabala i biljaka. Sadrži visokokvalitetna sečiva premazana nelepljivom presvlakom, a ovaj set može biti vaš za samo 799 dinara klikom na gruppi.rs.

Foto: gruppi.rs / Promo

Postavite praktičan stalak za odeću sa točkićima koji će se savršeno uklopiti u bilo koji deo sobe! Predstavlja pravi izbor za manje prostore u kojima nema dovoljno mesta za postavljanje ormara, a može biti vaš za samo 1.299 dinara klikom na gruppi.rs.

Foto: gruppi.rs / Promo

Automatska maska za varenje na popustu za samo 2.499 dinara. Maska se automatski zatamljuje prilikom rada, što povećava bezbednost i olakšava rad, po ovoj ceni samo na gruppi.rs.

Foto: gruppi.rs / Promo

Priprema praznične trpeze nikada nije bila lakša uz SwissLine keramičko presvučeni set 6 noževa! Uštedite sebi vreme u spremanju hrane i obezbedite vas set za samo 799 dinara na sajtu gruppi.rs.

Foto: gruppi.rs / Promo

Protočna slavina koja sama greje vodu i tako zamenjuje klasičan bojler koji troši dosta struje, po ceni od samo 3.199 dinara. Slavina momentalno greje vodu u neograničenim količinama, danas na akciji na gruppi.rs.

Foto: gruppi.rs / Promo

Vodootporna LED traka dužine 5m može zasijati u vašem domu za samo 699 dinara. LED trake pružaju veoma lepo svetlo, a pritom su veoma štedljive, samo na gruppi.rs.

Foto: gruppi.rs / Promo

Vaša deca će obožavati drveni skejtbord koji je ponovo popularan! Njegova neklizajuća podloga obezbedjuje sigurnost i stabilost, a poseduje i silikonske izdržljive točkove. Vratite se u vreme osamdesetih kada su svi želeli da imaju šareni skejt kojim će kliziti ulicama i to za 1.799 dinara samo na sajtu gruppi.rs.

Foto: gruppi.rs / Promo

Uredite vaše dvorište uz Kinzo metalnu grabulju koja pomaže da travnjak i biljke izgledau besprekorno. Odlična je za sakupljanje baštenskog otpada, suvog lišća i ostale baštenske poslove, a može biti vaša za samo 399 dinara klikom na gruppi.rs.

Foto: gruppi.rs / Promo

Ova igračka je idealna za aktivnosti na otvorenom u kojoj možete uživati i vi sa vašom decom! U paketu se nalaze palica za hvatanje i mekana loptica, a zabavite se za samo 999 dinara kupovinom na gruppi.rs.

Foto: gruppi.rs / Promo

Probajte Choux Forte kapsule koje su efikasnije od uzimanja četiri činija supe od kupusa dnevno! Deluju kao detoksikator jer kupus pomaže funkcionisanju metabolizma u potpunosti, a nabavite ih za 1.490 dinara klikom na gruppi.rs. Ukoliko se odlučite za dva pakovanja, možete ih dobiti po hit ceni od 1.890 dinara, a tri pakovanja dostupna su po specijalnoj ceni od 2.190 dinara! Solarna LED kućna tablica po ceni od 999 dinara. Uz tablicu se dobijaju samolepljivi brojevi, ne troši struju, danas na akciji gruppi.rs.

Foto: gruppi.rs / Promo

Sa Jakemy setom alata koji sadrži 45 delova možete popraviti nameštaj, tehničke proizvode, ili druge predmete! Alat se nalazi u koferu u kome sve ima svoje mesto i koji je praktičan za odlaganje i skladištenje, a može biti vaš za 2.299 dinara na akciji kupovinom na gruppi.rs.