REZZIME DANA (utorak): Gađali ste bez greške

Vreme čitanja: 4min | uto. 02.03.21. | 23:42

Pogledajte ko vam je 2. marta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

JUVENTUS - SPECIJA (tip 1, kvota 1,33) - 3:0

Šampion Italije je večeras reagovao na kiks u Veroni ali je uz više mučenja nego što se očekivalo savladao nezgodnu Speciju 3:0. Tek ulascima Alvara Morate i Federika Bernardeskija sa klupe u 61. minutu, Juve je slomio otpor Specije.

Opširnije OVDE.

MANČESTER SITI - VULVERHEMPTON (tip 1, kvota 1,28) - 4:1

Šampion Italije je večeras reagovao na kiks u Veroni ali je uz više mučenja nego što se očekivalo savladao nezgodnu Speciju 3:0. Tek ulascima Alvara Morate i Federika Bernardeskija sa klupe u 61. minutu, Juve je slomio otpor Specije.

Opširnije OVDE.

HAL - ROČDEJL (tip 1, kvota 1,40) - 2:0

Uspešno su Tigrovi nastavili misiju povratka u Čempionšip. Za tim takvih ambicija, pobeda protiv "davljenika", ujedno i tima koji uoči večerašnjeg meča nije slavio na šest uzastopnih utakmica, nije ni smela da dođe u pitanje. I nije, nijednog trenutka. Ročdejl nije uspeo da uputi nijedan udarac u okvir Halovog gola. Domaćin je s druge strane konstantno pretio i već sredinom prvog dela poveo preko Vilksa, da bi u istom periodu drugog dela sve sumnje oko pobednika auto-golom otklonio Ošo.

VITESE - VVV VENLO (tip 1, kvota 1,40) - 2:0

I šesti put u poslednjih sedam međusobnih duela Vitese je izašao kao pobednik protiv Venla. Sve do 75. minuta, kada je Broja "otključao sef" Kiršbauma, gost se dobro držao, međutim, desetak minuta kasnije Tanane je duplirao vođstvo domaćina i poslao svoj tim u finale holandskog kupa.

MALATIJA - BEŠIKTAŠ (tip 2, kvota 1,73) - rezultat 0:1

Iako važi za jedno od "najluđih" prvenstava u Evropi, šampionska trka u Turskoj Super ligi će ove sezone biti posebno zanimljiva. Jer tri istanbulska tima će se po svemu sudeći do samog kraja boriti za titulu prvaka. Fenerbahče je doduše pre desetak dana na trenutak zastao (poraz od Geztepea), ali je Bešiktaš nastavio da drži korak za Galatasarajem, pošto je u 28. na gostovanju Malatiji slavio minimalnim rezultatom i izjednačio se sa Lavovima na vrhu tabele - 1:0 (0:0).

Opširnije OVDE.

SANDERLEND - SVINDON (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 1:0

Dosta više nego što bi tabela rekla, Sanderlend se namučio kako bi stigao do pobede nad Svindonom. Pobedonosni gol postigao je Vajk tek u 70. minutu, iako su Crne mačke tokom čitavog meča imale inicijativu. Na kraju im se isplatila, te su upisali i petu uzastopnu utakmicu bez poraza, odnosno četvrti trijumf u tom periodu. I važnije od svega, vama doneli prolaz.

FERENCVAROŠ - DIOŠĐER (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 1:0

Nije ovo bilo lako da se isprati, ali i ne previše dramatično jer je Ferencvaroš uspeo relativno na vreme da postigne pobedonosni pogodak. Strelac jedinog gola za Fradi bio je Boli u 77. minutu utakmice i tu je meč bio prelomljen. Dovoljno da Ferencvaroš poveća prednost na vrhu tabele.

PLZENJ - HRADEC (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 3:1

Plzenj je uspešno odradio posao na ovoj utamici u Kupu. Čermak je bio glavni igrač meča, a završio ga je sa tri postignuta gola. Prvi je dao u 13. minutu, drugi u 41, a treći u 56. minutu utakmice. Na kraju je Hradec uspeo do počasnog gola preko Dvoržaka, ali to nije uticalo na konačan ishod.

NEC - DEN BOŠ (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 4:1

Vrlo ubedljiva pobeda Neca. Moglo je to da se nasluti već u 5. minutu utakmice kada je Vet pogodio, potom je podigao prednost na startu drugog dela, a do kraja su Tavsan i Odental samo potvrdili trijumf Neca. Den Boš je na kraju dao gol, ali to je samo pomoglo onima koji su pored keca stavili i GG.

PARTIZAN - VOJVODINA (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 2:0

Posle 2:0 na Topčiderskom brdu, crno-beli imaju velikih 12 bodova više od sastava Nenada Lalatovića i komociju da se do kraja prvenstva bave pre svega sobom, eventualno pokušajem da iz kola u kolo pritiskaju Crvenu zvezdu, provociraju njen kiks, vredan uključenja u trku za šampionsku titulu. Sad konačno imaju i dokaz da Stara dama srpskog fudbala nije (toliko) bolja od njih kao što se moglo zaključiti letimičnim pogledom na rezultate prethodnih međusobnih duela (0:1, 2:3, 2:4 penalima u finalu kupa). Tu, za Parni valjak crnu, seriju rezultata presekao je, kao mačem Takuma Asano. Hici japanskog samuraja u dalju ugao gola Nikole Simića, posle proigravanja danas uverljivog Miloša Jojića, te na genijalni pas Bibarsa Natha sredinom drugog dela, skinuli su domaćinu okove sa nogu i utabali stazu ka pobedi višestrukog značaja. Pre svega, psihološkog.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara