Trostruko hapšenje u Beogradu zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u odvojenim akcijama uhapsili su tri osobe zbog prestupa u vezi sa drogom, saopštio je MUP.
Trostruko hapšenje u Beogradu zbog droge
Foto: 021.rs
Policija je kod osumnjičenog B. K. (33), koji se nalazio u vozilu u Ulici Omladinskih brigada, pronašla oko 400 grama heroina, navodi se u saopštenju.
 
U drugoj akciji, policijski službenici su u parku u Ulici Borivoja Stevanovića kod osumnjičenog 20-godišnjeg mladića pronašli kesu sa manjom količinom marihuane, spakovane u 20 paketića. Takođe, policija je u Ustaničkoj ulici kod 42-godišnjeg muškarca pronašla manju količinu heroina, spakovanog u četiri paketića.
 
Osumnjičenom B. K. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, dok će protiv ostalih osumnjičenih biti podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu.
 
Prijava protiv B. K. odnosi se na osnovanu sumnju da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok će protiv 20-godišnjeg mladića i 42-godišnjeg muškarca biti podnete krivične prijave zbog sumnje da su učinili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.