Najnovije vesti
Zabava
ON OPTUŽEN ZA UBISTVO, ONA ZA PROSTITUCIJU Tijana Ajfon je bila verena za Milovana Tadića Miksu zbog kog je uhapšena! Nosila je njegovo prezime i ronila suze

ON OPTUŽEN ZA UBISTVO, ONA ZA PROSTITUCIJU Tijana Ajfon je bila verena za Milovana Tadića Miksu zbog kog je uhapšena! Nosila je njegovo prezime i ronila suze

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, koja je privedena zajedno sa Milicom Živanović poznatijom kao Mimi Oro, u SBPOK, bila je verena za Milovana Tadića, zvanog Miks, koji je bio šef obezbeđenja Velje Nevolje i trenutno se nalazi iza rešetaka.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Tijana Ajfon i Miksa Foto: Instagram / Drustvene mreze
Tijana Ajfon i Miksa
Tijana Ajfon foto D Briza
Foto: D. Briza / RAS Srbija
Tijana Ajfon foto D Briza

Tijana Ajfon je pre tri godine bila verena za Milovana, a starleta je jedno vreme i na svom Instagram profilu promenila prezime u Tadić.

- Malo ko zna našu priču. Baš ovu noć, igrom slučaja on je bio tu noć u klubu, iz zezanja mi rekao: "Vodim te sutra kod matičara kad si već u venčanici", tada mi je bio drug... I baš ovaj prst bio je uperen ka njemu... I, eto, posle 3 godine baš on je taj koji će me, ako Bog da, odvesti tamo gde je hteo pre 3 godine! Život je čudooo. Volim te, ljubavi - izjavila je starleta 2018. godine na svom Instagram profilu, a već 2019. godine u Višem sudu u Beogradu starleta je ronila suze kada je saznala da njen Milovan Tadić zvani Miks ostaje u zatvoru.

Pročitajte još

- On ima moju podršku koliko god da ovo traje, on je moj život i tako će zauvek biti - rekla je tada.

Podsetimo, u Višem sudu u Beogradu za mart je odloženo suđenje osumnjičenom pripadniku grupe Veljka Belivuka, Milovanu Tadiću Miksi, povodom optužbi da je kao član obezbeđenja noćnog kluba "Tilt" u decembru 2015. godine gostu kluba Slobodanu Vukiću naneo teške telesne povrede od kojih je ubrzo preminuo. Do odlaganja je došlo jer je stručni savetnik odbrane u izolaciji zbog kontakata sa osobama zaraženim virusom korona. Suđenje je odloženo za 11. mart.

Tadić se branio sa slobode, a uhapšen je 4. februara pod sumnjom da je pripadnik grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. U tom slučaju u toku je istraga Tužilaštva za organizovani kriminal protiv Tadića zbog sumnje da je počinio krivična dela zločinačko udruživanje i trgovina drogom.

Da ni Miksina bivša verenica nije prezala od kriminala postalo je potpuno jasno kada je prošle godine uhapšena u Republici Srpskoj zbog organizovanja kokainskih orgija u jednoj vikendici. Ona je tada nelegalno, čamcem, prešla na teritoriju BiH sa još nekoliko devojaka koje su bile angažovane da na žurci rade kao prostitutke. Na žurci je zaplenjeno oružje, pronađena droga, a Ajfon je posle nekoliko meseci osuđena na dve godine zatvora, i trenutno čeka na izvršenje iste.

VIDEO: Tijana Ajfon posle izlaska iz pritvora