0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

GILE O POSLEDNJIM DANIMA MILENKA SAVOVIĆA: ‘Dopisivali smo se do skoro, onda je samo prestao da odgovara!’

Objavljeno: 02.03.21 u 10:17

Tužna vest juče je potresla Srbiju, ali i region.

Nekadašnji košarkaš Partizana Milenko Savović, preminuo je u 61. godini. On je bio legenda kluba, a učestvovao je i u najvećem uspehu u istoriji crno-belih. Te čuvene 1992. godine obavljao je funkciju sportskog direktora.

Javnosti i nije baš poznato to da je on išao u školu zajedno sa Srđanom Gojkovićem Giletom, osnivačem benda ‘Električni orgazam’.

Sale je bio jedan od mojih najbližih prijatelja. Znali smo se od prvog razreda gimnazije. Bio je vrhunski sportista, ali što je još važnije, bio je sjajan čovek, počeo je Gile.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

On ističe da su se njih dvojica dopisivali tokom cele Milenkove borbe sa korona virusom.

Bili smo na vezi do pre nekoliko dana. A onda je prestao da odgovara na poruke. Iskreno, plašio sam se da bi ovo mogao da bude ishod. Ali sam verovao do kraja da će biti dobro. Bile su to kratke poruke koje smo razmenjivali poslednjih dana. Bodrio sam ga, a on mi je govorio kako je umoran. Želeo sam da zna da sam tu, da mu pružam podršku. Nisam želeo da ga zamaram dugim razgovorima. Nažalost, dogodio se ovakav ishod, naveo je legendarni muzičar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter