Disciplinovani Kragujevčani: Za vikend nije bilo kršenja mera

U Kragujevcu je tokom vikenda komunalna inspekcija nastavila sa pojačanim nadzorom primene protivepidiemijskih mera u ugostiteljskim i drugim objektima i u oko 100 objekata koji su kontrolisani nije bilo kršenja mera.

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.03.2021.

19:14

Disciplinovani Kragujevčani: Za vikend nije bilo kršenja mera
Ilustracija: Depositphotos, AndreyPopov

To je izjavio zamenik gradonačelnika u Kragujevcu Ivica Momčilović i ocenio da je pojačani nadzor ranijih nedelja dao rezultate.

"Ovaj vikend je pokazao da idemo u pravom smeru. Takođe, zahvaljujem se ugostiteljima na razumevanju", kazao je Momčilović za TV K1, a objavljeno na sajtu grada.

Kako je navedeno na sajtu grada, u prethodnom periodu komunalna inspekcija izrekla je meru zabrane rada na 72 sata za 20 objekata, a za sedam su izrečene kazne od 150.000 do 300.000 dinara.

Kontrolisani su tržni centri, ugostiteljski objekti, rođendaonice, teretane u kojima je u prethodnom periodu primećena pojacana aktivnost.

Najčešće nepoštovanje mera odnosilo se na broj okupljenih u objektu, što znači da je bilo više od jednog lica na četiri kvadratna metra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: