Omar Ričards (©Reuters)
Omar Ričards (©Reuters)

Bajern uzeo Paunoviću levog beka: Drugo letnje pojačanje, a tek je 1. mart

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.03.21. | 15:15

Omar Ričards ide u Minhen

Jap Stam ga je lansirao na veliku scenu, Veljko Paunović obrusio u dijamant primamljiv najvećim klubovima. I Omar Ričards je dobio šansu kakvu do juče nije mogao ni da sanja: iz druge lige Engleske u tabor aktuelnog šampiona Nemačke i Evrope. U Bajern iz Minhena.

Da se Bavarci ozbiljno interesuju za 23-godišnjeg levog beka zna se odavno, ali nemački mediji javljaju da je sada sve i gotovo. Ričards je navodno prošao lekarske preglede i potpisao četvorogodišnji ugovor sa titanom iz Nemačke.

Izabrane vesti

Hteli su ga i Kristal Palas i Vulverhempton, šuškalo se i o Evertonu i Vest Hemu, ali kad se javio Bajern – niko drugi nije imao šanse.

(6,50) Kristal Palas (4,10) Mančester junajted (1,53)

Da sve bude još bolje za Bajern, Ričards stiže kao slobodan igrač, jer mu na leto ističe ugovor sa klubom u koji je došao još kao 15-godišnjak iz Fulama. U međuvremenu je za Redingov seniorski tim odigrao 92 utakmice i postigao tri gola. Ove sezone je kod Paunovića bio standardan i nije srpski strateg ni krio da želi da ga zadrži.

Ali opet, kako da kažeš ne Bajernu? Nemci znaju kako se radi posao. Tek je 1. mart, zvanično je još zima, a Nemci već imaju dva pojačanja.

Prethodno je već ozvaničen dolazak Dajoa Upamekana iz Lajpciga za 42.500.000 evra.


tagovi

Omar Ričards

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara