Treba li nekome mator desni bek? Huanfran je slobodan

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.03.21. | 14:40

Iskusni Španac u potrazi za novim klubom

Bila je ovo sezona za zaborav za brazilskog velikana Sao Paula. U Kopa Libertadores su ispali u grupi, a potom razočarali i u Kopa Sudamerikani. U lokalnom Paulista prvenstvu su došli do četvrtfinala, u Kupu Brazila ispali u polufinalu, a najveće razočaranje je bilo državno prvenstvo Brazila u kojem su desetak kola pre kraja imali veliku prednost na prvom mestu, a onda posle serije kikseva završili kao treći.

Zato su na Morumbiju rešili da naprave korenite promene, na klupu je doveden argentinski stručnjak Ernan Krespo, a klub je rešio da se rastane sa nekolicinom prvotimaca. Među njima i sa španskim desnim bekom Huanfranom. Legenda Ateltiko Madrida je u Sao Paulu proveo dve sezone, ostavio odličan utisak, ali je klub rešio da mu se zahvali posle isteka ugovora.

Izabrane vesti

Bivši španski reprezentativac ima 36 godina i na Morumbiju ga nisu videli u procesu podmlađivanja tima za razliku od Danija Alvesa kojem je ponuđen novi ugovor. Vratio se u rodnu Španiju gde kao slobodan igrač čeka ponude za nastavak karijere. A i ako ih ne bude, može sa ponosom da stavi tačku na bogatu karijeru tokom koje je najdublji trag ostavio igrajući osam i po godina za Atletiko. Bio je nezamenjiv uz desnu aut-liniju kod Čola Simeonea i upisao 355 utakmica za Rohiblankose.


tagovi

Sao PauloHuanfran

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara