U Novom Sadu i Vrbasu vozili totalno pijani

Novosadska policija je proteklog vikenda, od 26. do 28. februara, na području Južnobačkog okruga iz saobraćaja isključila 60 vozača i 18 vozila, a zadržan je 21 vozač.
U Novom Sadu i Vrbasu vozili totalno pijani
Foto: 021.rs
Od 18 vozača, zadržanih zbog vožnje pod dejstvom alkohola, dvojica se terete za nasilničku vožnju, jer su, u Novom Sadu i Vrbasu, vozili u stanju potpune alkoholisanosti, odnosno sa više od dva promila alkohola u organizmu.
 
Tri vozača zadržana su zbog sumnje da će nastaviti sa činjenjem prekršaja.
 
Svi zadržani vozači će, uz prekršajne prijave, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji. 
 
Dodajmo da se na području Južnobačkog okruga tokom vikenda dogodilo 16 saobraćajnih nezgoda, u kojima su četiri osobe lakše povređene. U istom intervalu, na području Novog Sada, dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda, u kojima su četiri losobe zadobile lake telesne povrede.
 
Policijska uprava u Novom Sadu je, u ovom intervalu, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 1.023 saobraćajnih prekršaja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika