Читај ми!

Vučić o Kokezi: Ne razumem zašto je odbio poligraf

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na konferenciji za medije govorio i o privođenju na saslušanje predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze o okolnostima delovanja u okviru organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka.

Predsednik Vučić je rekao da je dobio sve neophodne informacije o privođenju na saslušanje Kokeze, koji je pušten posle četvorosatnog ispitivanja i odbijanja da odgovori na poligrafu.

"Ne bih da se izjašnjavam na bilo koji način osim da ne razumem zašto čovek u kojeg sam imao poverenje je odbio poligraf, posebno zato što mu je rečeno da može da ide samo na jedno ne mora na deset pitanja, i ako je ključno pitanje da li je učestvovao u pripremi moje likvidacije na koje je odbio da ide na poligraf, ja u to ne mogu da verujem, da budem sasvim iskren, ja tog čoveka dugo poznajem i nikada u to neću poverovati", naglasio je Vučić.

Dodao je da je on "na poligraf išao oko gluposti", ističući da mu je zato "čudno kad neko ne ide".

"Da je nešto čuo ili planirao po tom pitanju to je za mene neverovatno, jer ni njemu ni svimanjima nisam na senku zgazio, ništa nažao uradio, niti ja niti moja porodica, u to prosto niti želim niti mogu da poverujem. Neka nadležni organi rade svoj posao", rekao je predsednik.

Dodao je da mu je "žao zbog svega" i da se "loše oseća" iako je večeras lepo veče kada su stigle ruske vakcine "ali ne zato što sam uplašen, nego zato što sam tužan".

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво