REZZIME DANA (nedelja): Falio Lion za perfektan dan

Vreme čitanja: 4min | ned. 28.02.21. | 23:15

Pogledajte ko vam je 28. februara doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

TOTENHEM - BARNLI (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 4:0

Lakoća sa kojom je Totenhem održao čas fudbala ekipi Šona Dajša, navodi čoveka da se zapita zašto nije moglo ovako u poslednjih mesec i po dana i kako su Pevci u tom periodu pet puta poraženi u šest prvenstvenih mečeva? Možda im samo leži kada Barlni gostuje u engleskoj prestonici, a možda ćemo u nastvku sezone gledati neki drugačiji Totenhem jer se danas jasno videlo da je napad u sastavu Kejn, Son, Bejl gotovo nezaustavljiv... Pod uslovom da čitav tim hoće da igra fudbal.

Opširnije OVDE.

INTER - ĐENOVA (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 3:0

Inter je uhvatio zalet i čini se da više niko ne može da ga zaustavi na putu ka skudetu. Posle pobeda u Firenci, protiv zahuktalog Lacija i prošlog vikenda u gradskom derbiju, Nerazuri su se napunili samopouzdanjem do vrha i rutinski rešavaju ’male’ utakmice. Tako je bilo i danas na „Meaci“ protiv Đenove. Tim Antonija Kontea je sa pola gasa savladao goste iz Ligurije koji su bili u odličnoj formi.

Opširnije OVDE.

MONAKO - BREST (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:0

Kada ne ide, Niko Kovač pozove Stevana Jovetića u pomoć. Crnogorski golgeter rešenje je za sve Monakove probleme. Mladi Kneževi nisu pronašli put i način da probiju Brestove zidine, ali ima Niko Kovač džokera sa klupe. San o tituli živi, pobeda protiv Pari Sen Žermena nije otišla niz vetar.

Opširnije OVDE.

NAPOLI - BENEVENTO (tip 1, kvota 1,52) - rezultat 2:0

Jedno lice u Napulju, sasvim drugo kada se mečevi igraju na strani. Ekipa Đenara Gatuza je nastavila odličan niz partija i rezultata na svom terenu, vezavši četvrto uzastopno slavlje u Seriji A na stadionu Dijego Armando Maradona. Ovoga puta, bez ikakvih problema, srušen je Benevento, čime se sastav Đenara Gatuza probio do šeste pozicije na tabeli - 2:0 (1:0).

Opširnije OVDE.

ŠEFILD JUNAJTED - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,43) - rezultat 0:2

Došao je Liverpul na Bramal Lejn bez prava na kiks i alibi. Posle četiri vezana poraza u Premijer ligi odlazeći šampion nije smeo da nastavi da se sramoti ispuštanjem bodova protiv, bez konkurencije najslabijeg tima engleske elite. Izabranicima Jirgena Klopa na kraju večeri alibi nije bio potreban, iako je impresivnim izdanjem u prvom poluvremenu golman rivala Aron Ramzdejl poprilično otežao posao Redsima.

Opširnije OVDE.

AL AHLI KAIRO – EL GEIŠ (tip 1, kvota 1,38), rezultat 2:1

Crveni Đavoli iz Kaira ostali su jedini neporaženi tim domaćeg prvenstva ove sezone, a bez ligaškog poraza vezali su čak 23. utakmice. Gosti su poveli, ali tradicija je nagoveštavala da su im šanse za trijumf minimalne. Nikada u istoriji iz 29 pokušaja nisu uspeli da savladaju Al Ahli koji ih je rastužio u prvom minutu nadoknade pobedonosnim golom Adžaija.

GRANADA - ELČE (tip 1, kvota 2,05), rezultat 2:1

Nakon uspeha u šesnaestini finala i eliminacije Napolija, fudbaleri Granade su se vratili na eljeni kolosek i u prvenstvu španije savladavši Elče (2:1) u okviru 25. kola Primere. Kvina je doneo prednost domaćinu, Boje izjednačio do poluvremena, a Puetras doneo ceo plen u 79. minutu. Granada je tako, prekinula niz od četiri utakmice bez pobede.

VILJAREAL – ATLETIKO MADRID (tip 2, kvota 2,50), rezultat 0:2

Živ je Atletiko! Probudio se u poslednji čas, kada su Real i Barselona počeli ozbiljno da mu dišu za vratom. Jeste, imaju Jorgandžije u džepu taj džoker da imaju i koju utakmicu manje, ali mini serija od tri meča bez pobede nije baš učinila veselom atmosferu u svlačionici. Ali, sada je i tom lošem nizu došao kraj. Atletiko je osvojio tri boda, iako je u prvih pola sata bio slabiji tim od Viljareala. To je odlika velikih, kažu, da se zaštite valjanim gardom dok im ne ide, izdrže nalete rivala, a onda sačekaju trenutak da ga pogode u bradu i tim prvim udarcem nanesu mu veliku štetu.

Opširnije OVDE.

NASIONAL – BRAGA (tip 2, kvota 1,62), rezultat 1:2

Benfiku su svi odavno otpisali iz šampionske trke, polako posustaje i Porto, te se kao najozbiljniji Sportingov izazivač u međuvremenu istakla – Braga. Fantastičnu formu od šest mečeva bez poraza Braga je nastavila i u 21. kolu pobedom na gostovanju Nasionalu, iskoristivši tako jučerašnji remi Sportinga i Porta, zahvaljujući kojim je smaknuo aktuelnog prvaka sa druge pozicije i prišao lisabonskom timu na, i dalje ogromnih, devet bodova zaostatka.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

MARSELJ – LION (tip 2, kvota 1,73), rezultat 1:1

Derbi 27. kola Lige 1 na Velodromu završen je bez pobednika. Karl Toko-Ekambi je doneo prednost Lionu sredinom prvog dela, domaćin ju je poništio pogotkom Arkadijuša Milika neposredno pre odlaska na odmor. Mogao je Lion da ispusti i taj jedan bod koji je na kraju osvojio jer ga je dvadesetak minuta pre kraja crvenim kartonom na cedilu ostavio Lukas Paketa.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara