Celebrity News

Optužen za teško krivično delo Žerar Depardje besan: Ovo je hajka!

Optužba protiv Žerara Depardijea, pokrenula je lavinu negativnih reakcija i potresla je svet umetnosti u Francuskoj. On je optužen za silovanje i seksualno zlostavljanje jedne glumice.

Optužen za teško krivično delo Žerar Depardje besan: Ovo je hajka!

Francuski glumac Žerar Depardje koji je svetsku slavu stekao u engleskoj komediji “Zelena karta” i “Sirano de Beržerak” i  pored toga snimio još 170 filmova sada se suočava sa pravom medijskom torturom zbog optužbe.

Specifičan po svojoj krupnoj građi, ali i veoma vešt da na filmu predstavi delikatnu emotivnu stranu, to su odlike koje su mu otvorila vrata kinematografije.

Iako ostavlja utisak dobroćudnog čoveka koji nikome ne bi učinio ništa nažao, optužnica ga tereti za teško krivično delo silovanja.

 

Izvori bliski pravosuđju nedavno su saopštili da je glumac optužen za silovanje i seksualno zlostavljanje jedne mlade glumice, u leto 2018. godine.

Povodom optužnice Žerar je izjavio:

-Mogu samo da negiram sve optužbe, što je jasnije moguće kao što sam već to uradio pred istražiteljima.

Glumac je dodao da su optužbe koje je iznela 22- godišnja glumica, čije ime iz pravnih razloga ne sme da bude navedeno, prvobitno bile odabačene nakon devet meseci istrage.

-Za mene je istraga zatvorena zbog nedostatka dokaza. Na sudu ću potvrditi svoju nevinost. Nevin sam i nemam čega da se bojim - poručio je glumac koji je na slobodi, bez ikakve kaucije. 

Glumica koja je podnela tužbu žandarmeriji u avgustu 2018. godine, tvrdi da ju je Depardije  dva puta silovao u svom domu u Parizu. Tada je tužilaštvo odbilo njenu tužbu, tako da je glumiica čije se ime ne pominje, zatražila da slučaj vodi istražni sudija.

 

Komentari (0)

Loading