0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA UBEDLJIVA PROTIV PROLETERA: Sjajna partija aktuelnog šampiona! (VIDEO)

Objavljeno: 28.02.21 u 19:00

Domaćin je opravdao ulogu favorita!

U okviru 24. kola Superlige Srbije, Crvena zvezda je na stadionu ‘Rajko Mitić, ugostila ekipu Proletera. Gosti iz Novog Sada nisu uspeli da zaprete izabranicima Dejana Stankovića.

Nakon odličnog izdanja u Ligi Evrope, crveno-beli su slavili rezultatom  4:0.

U 22. minutu meča, nakon odlične akcije domaće ekipe, Leandro je u greškom zatresao sopstvenu mrežu.

Crveno-beli su nastavili u istom ritmu. Zvezda je napadala, a to je iskoristio Veljko Nikolić. Mladi vezista je zatresao protivničku u 32. minutu igre.

Do kraja prvog dela igre, nije bilo promene rezultata. Sitacija na terenu je ostala ista. Domaćin je pretio i pokušavao da dođe do novog pogotka. Zvezda je propustila nekoliko šansi,a u 56. minutu, Ben je zatresao mrežu rivala.

Konačan rezultat postavljen je u samom finišu meča. Katai je sjajno šutirao glavom u 90. minutu i tako upisao prvi gol nakon povratka na teren.

Crvena zvezda je prvoplasirana ekipa sa 65 bodova. Izabranici Dejana Stankovića imaju šest bodova prednosti i utakmicu manje, u odnosu na drugoplasirani Partizan.

Ekipa koju sa klupe prevodi Branko Žigić, trenutno je na 7. poziciji u Superligi Srbije. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter