Novi dan o početku druge faze međustranačkog dijaloga

Vesti 28. feb 202114:21 1 komentar
N1

Druga faza međustranačkog dijaloga o izbornim uslovima uz posredstvo EU počinje danas. Šta očekuje vlast, a šta čeka opoziciju? O tome u temi jutra govore politicki analitičari Cvijetin Milivojević i Dejan Vuk Stanković.

Gost pregleda štampe je Slobodan Georgiev, direktor programa News Max Adria.

Epidemiološku situaciju, novu sednicu Kriznog štaba i efekte pooštrenih mera za vikend, prate i analiziraju naši reporteri.

Poslednjih dana čini se da je fudbalski klub Crvena zvezda doživeo bar deo stare slave nakon mečeva sa Milanom u okviru šesnaestine finala Lige Evrope. O sportskim aktuelnostima razgovaramo sa Vladimirom Živkovićem, novinarom Sport kluba.

Uživo smo na Voždovcu, gde je u toku akcija „Srcem za komšiju“ u okviru koje samoorganizovane komšije grade novu kuću svom susedu koji je dom izgubio u požaru.

Grupa građana „Kreni – Promeni“ postavila je kod Doma omladine u Beogradu bilbord sa velikim belim pamučnim plućima kako bi ustanovili za koliko će dana ona pocrneti. Naš reporter proverava kako izgleda ova instalacija nakon dva dana od postavljanja na jednoj od najfrekventinijih lokacija u gradu.

Koncert u čast Vlade Divljana očekuje nas na Kolarcu, a gost Novog dana biće Zdenko Kolar član legendarnih Idola.

Crvena jabuka predstavila je spot za pesmu „Nebesko platno“, uzivo iz Zagreba sa nama će biti Dražen Žeric Žera.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare