Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:36, 28. 2. 2021.

| Sport

Partizan prekinuo pobedničku seriju odbojkaša Niša

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
ok nis, odbojka, nis, foto jv vanja keser
Poraz Nišlija; ilustracija; foto: JV / Vanja Keser

Posle 5 vezanih pobeda u Superligi, odbojkaši Niša poraženi su u hali "Čair" od ekipe Partizana rezultatom 3:0 (25:23, 25:19, 25:16). Posle nekompletnog poslednjeg 18. kola regularnog dela Nišlije imaju skor od 12 pobeda i 6 poraza i za sada su na 2. mestu tabele.

Svakoj pobedničkoj seriji dođe kraj, pa tako i ovoj u kojoj su odbojkaši Niša nanizali 5 trijumfa i pokazali da rezultat iz prošle sezone nije bio slučajan. U nešto izmenjenom sastavu, bez nekih bitnih igrača, niški odbojkaši Partizanu su samo parirali u prvom setu. Ujednačen prvi set gosti iz Beograda uspeli su da dobiju tek u samom finišu, kada su vezali 3 uzastopna poena (25:23).

To kao da je dodatno uzdrmalo niški tim, pa u naredna 2 seta Partizan nije imao većih problema. Krenuli su gosti drugi set vrlo motivisano pa su prednost od nekoliko poena do kraja ovog dela igre uvećavali i stigli do 2:0 u setovima (25:19).

Treći set bio je samo formalnost, pošto domaći nisu uspevali da povežu svoje redove, što su iskoristili crno-beli da upišu sva 3 boda i tako obezbede plasman u plej-of (25:16).

Jedini raspoloženi igrač kod domaćina bio je Bardia Sadat sa 17 osvojenih poena, dok se na drugoj strani poenterski istakao Cvetković sa 14 poena.

Ovim je završen regularni deo prvenstva, Niš je trenutno na 2. mestu, ali nisu sve ekipe odigrale svih 18 utakmica, pa se čeka protivnik u plej-ofu, kao i sama konačna pozicija.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Mara

    04:11 // 1. 3. 2021.

    @Torpedo ljubi te tvoja teta Mara

  • Torpedo

    21:40 // 28. 2. 2021.

    Od poraza, vise je bolno citati marine glupe komentare, u smislu -svaka cast !

  • Mara

    21:24 // 28. 2. 2021.

    @Martin sin neću da ti uzimam samo ti ručkaj;)))))

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: