USTAJ SINE, ZAKASNIĆEŠ! MORAŠ DA SE NAPIJEŠ DO 14 ČASOVA! Mreže bruje zbog ovog skeča (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twittter/Kineskikolacic

nove mere stupile na snagu

USTAJ SINE, ZAKASNIĆEŠ! MORAŠ DA SE NAPIJEŠ DO 14 ČASOVA! Mreže bruje zbog ovog skeča (VIDEO)

Ludi svet -

Snimak je izazvao brojne komentare na mrežama i negodovanje velikog dela građana kojima nije jasno kako pojedinci u ovom trenutku kada brojke skaču mogu da prave šokantne kovid žurke

Nove pooštrene mere protiv korona virusa stupile su na snagu, a odnose se pre svega na skraćeno radno vreme ugostiteljskih objekata. To je posebno naljutilo, ne samo ugostitelje, već i uživaoce kafana jer sada nemaju vremena za uobičajene aktivnosti vikendom.

I ako nemaju razloga za negodovanje zbog rasta korona brojki, povodom pooštrenih epidemioloških mera na društvenim mrežama zbijaju se različite šale, a dok se svi pitaju kada će ponovo moći da dočekaju jutro u kafani jedan video snimak se posebno izdvojio.

- Ajde Srđo ustani, subota je 7 ujutro, kafane rade do dva, moraš da ustaneš. Kakvo je sad ovo spavanje? - početak je klipa u kojem majka dolazi kod sina u sobu kako bi ga probudila.

Međutim, sin se rasteže u krevetu i moli majku da ga pusti još 5 minuta. Majka nastavlja sa ubeđivanjem govoreći mu da "mora da stigne da se napije do dva i da ne zakasni slučajno u kafanu".

Pošto se sin i dalje razvlači po krevetu, majka onda uzima pomoć u vidu flaše žestine koja služi za razbuđivanje.

Naravno, video snimak je šaljivog karaktera, ali je i još jedan dokaz da su dnevne i tajne žurke sve učestalije što i te kako predstavlja problem u suzbijanju širenja virusa.

Kontrole su pojačane, korona žurke se rasturaju, a nadležni apeluju da nije vreme za opuštanje i da mere moraju da se poštuju i dalje.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track