BOLT šolja održava piće toplim duže od 4 sata

Nakon uspešne Kickstarter kampanje, nova BOLT pristupačna samozagrevajuća šolja, koja ne samo da može da se pere u mašini za sudove, već donosi i elegantan, minimalistički dizajn koji vam omogućava da održite piće toplim po nekoliko sati, sada je prešla sa Kickstartera na Indiegogo InDemand platformu, preko koje i dalje možete da je nabavite po izuzetno povoljnoj ceni, ako ste propustili prvobitnu crowdfunding kampanju.

Prva modularna samozagrevajuća šolja dizajnirana je tako da može da se pere u mašini za sudove. Većina šolja koje kontrolišu temperaturu su suviše komplikovano dizajnirane, skupe, nedovoljno dobre ili mučne za korišćenje.

BOLT šolja je potpuno prenosiva i punjiva samozagrevajuća šolja zapremine 295 ml koja će održati vaše piće na nekoj od tri idealne temperature duže od 4 sata.

BOLT šolja je dizajnirana u skladu sa svim UL bezbednosnim standardima koji su neophodni za sertifikaciju.

Tu je automatsko gašenje baze ukoliko nema tečnosti u šolji ili ukoliko šolja nije postavljena na bazu, što čini BOLT šolju bezbednom za korišćenje u svim situacijama a dobro je i za štednju baterije.

Da biste održavali bilo koju tečnost na toploj temperaturi morate ili da A) dodate toplotu (energiju) u tečnost ili B) sprečite postojeću toplotu tečnosti od rasipanja.

BOLT radi i jedno i drugo.

BOLT šolja koristi najefikasniji sistem izolacije koji ima dupli zid sa statičkim vazduhom između, kao i unutrašnji sloj od nerđajućeg čelika odobrenog za upotrebu u prehrambenoj industriji koji sprovodi i emituje toplotu nazad u tečnost.

Kontrolišite temperaturu vaše kafe ili čaja koristeći jednostavne komande osetljive na dodir.



Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde