Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Rezzime jučerašnjeg dana (petak): Čaša je polupuna ili poluprazna

Vreme čitanja: 4min | sub. 27.02.21. | 07:05

Pogledajte ko vam je 26. februara doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

BEŠIKTAŠ - DENIZLI (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 3:0

Održava korak Bešiktaš za Galatasarajem. Danas je imao lak zadatak jer mu je u gostima bio Denizli, omiljena mušterija crno-belih. Dobio je Bešiktaš i 12. uzastopnu utakmicu protiv ovog protivnika, a krajnji rezultat glasio je – 3:0 (3:0). Sve je bilo gotovo u prvom poluvremenu kada je između 22. i 39. minuta Bešiktaš dao tri gola i rešio sve dileme. Čisto da se navijači ne muče.

Opširnije OVDE.

INĐIJA - PARTIZAN (tip 2, kvota 1,33) - rezultat 0:6

Nova žrtva crno-belih je Inđija, u uvodnom meču 24. kola više je predstavljala nedoraslog sparing partnera nego što je uspela da se nosi sa favoritom. Očigledna razlika u klasi ocrtavala se u svakom potezu, pa je konačnih 6:0 u sremskoj ravnici potvrda koliko je ekipa Aleksandra Stanojevića napredovala u odnosu na period kad ju je aktuelni trener nasledio od Sava Miloševća.

Opširnije OVDE.

VOJVODINA - NAPREDAK (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 1:0

“Ne bih se žalio da gol damo u poslednjem minutu, jer svakako pobeda je pobeda”, rekao je prvotimac Vojvodine Vladan Novevski na konferenciji uoči meča svog tima sa Napretkom. I tako otprilike i bi. Pogodak nije stigao u finišu utakmice, ali je razlika u igri dva tima na Karađorđu bila minimalna. I pitanje je da li bi se rezultatski osetila da Nemanja Čović na startu drugog poluvremena, posle "bačenih" prvih 45 minuta, nije iskoristio jedanaesterac i novosadskom timu doneo tek drugu pobedu u prolećnom delu prvenstva, napravivši tako željenu uvertiru pred meč koji ih naredne nedelje očekuje u Beogradu protiv Partizana – 1:0 (0:0) u 24. kolu Superlige.

Opširnije OVDE.

GIMARAIS - BOAVISTA (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 2:1

Premijerna utakmica 21. kola Primeire i tačno ono što je bilo neophodno Vitoriji Gimaraeš - prekid serije od pet utakmica bez trijumfa. Delovalo je da pozicije koje vode u Evropu polako izmiču ekipi Žoaa Erikeza i saigračima čiji je post trajao skoro mesec dana, ali saterani u ćošak, pronašli su rešenje u vidu preokreta protiv Boaviste - 2:1.

Opširnije OVDE.

GO AHED IGLS - PSV II (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:0

Za razliku od De Grafšapa, Go Ahed Iglsi su opravdali ulogu favorita. Ekipa iz Deventera slavila je minimalnim rezultatom protiv rezervnog tima PSV-a. Pobedonosni gol postigao je Beukema u 18. minutu. Gosti nisu uputili nijedan udarac u okvir gola Iglsa, pa nisu ni mogli da ugroze trijumf domaćina.

PRECRTANO

LOKOMOTIVA PLOVDIV - ETAR (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 1:1

Nije Lokomotiva uspela da i četvrti uzastopni put slavi protiv ekipe Etara. Mada, bila je na dobrom putu, pošto je u 43. minutu Minčev pogotkom krunisao znatno bolju igru domaćina. Ali, i nastavku se situacija izmenila, gosti su krenuli hrabrije i sredinom drugog poluvremena stigli do zasluženog boda.

VERDER - AJNTRAHT (tip 2, kvota 1,95) - rezultat 2:1

Fantastičan zalet imao je Ajntraht u poslednjih mesec i kusur dana. Od mogućeg 21 boda osvojeno je ukupno 19, što je tim Adija Hitera lansiralo na četvrtu poziciju, u zonu Lige šampiona. Ali kako svemu lepom jednom dođe kraj, tako je i stala pobednička serija Ajntrahta. Posle pet uzastopnih ligaških pobeda Ajntrahtu je glave došao Verder u Bremenu – 2:1 (0:1).

Opširnije OVDE.

REN - NICA (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 1:2

Kriza u Renu postaje sve dublja i sada se prilično odužila. Više od mesec dana Ren nije slavio ni u jednom takmičenju, a u prvenstvu Francuske upisao je četvrti poraz u šest rundi Lige 1, zbog čega sve više pada na tabeli. Za treći poraz zaredom pobrinula se Nica kojoj je na Roazon Parku ove večeri očigledno leđa čuvala tradicija – 2:1 (1:1).

Opširnije OVDE.

DE GRAFŠAP - AZ ALKMAR II (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 1:1

Seriji De Grafšapa došao je kraj. Posle sedam uzastopnih pobeda, ekipi iz Dutinhema na put je stao rezervni tim AZ Alkmara. Marširao je domaćin ka osmoj vezanoj recki u prvenstvu posle pogotka van Migenhema u 43. minutu, ali mu je Velthojz u finišu "postavio" nogu i sapleo ga u nameri da se dodatno približi vodećem Kamburu.

LEVANTE - BILBAO (tip 2, kvota 2,30) - rezultat 1:1

Pre dve nedelje sastali su se u polufinalu Kupa i odigrali bez pobednika. Finalistu će odlučiti za sedam dana u revanšu, ali su se Levante i Bilbao u iščekivanju tog duela sastali i u prvenstvu i u prvom meču 25. kola Primere praktično "reprizirali" prvi polufinačni meč - 1:1 (1:0).

Opširnije OVDE.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danaInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara