3
Domaći fudbal

FOTO: Instagram screenshot

NAVIJAČI DOČEKALI CRVENO-BELE I PRUŽILI PODRŠKU MARKU GOBELJIĆU: Stanković izveo korner i napravio šou! (VIDEO)

Objavljeno: 26.02.21 u 16:46

Bakljada i pesma na stadionu Crvene zvezde.

Crvena zvezda je odigrala dve sjajne utakmice protiv ekipe Milana. Oba susreta, završena su bez pobednika,a zbog više golova u gostima, klub iz Italije je prošao dalje.

Navijači crveno-belih nemaju razloga za nezadovoljstvo i odlučili su da sa pesmom dočekaju ekipu.

Ostaje žal što klub iz Beograda nije nastavio takmičenje, ali tokom sezone su ostvareni vrhunski rezultati. Može se reći, da sreća ovog puta nije bila na strani aktuelnog šampiona Srbije.

Fudbaleri su dočekani pesmom i bakljadom, a posebnu podršku dobio je Marko Gobeljić. 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

Trener Dejan Stanković je odlučio da izvede korner. U pitanju je udarac iz ugla, koji sudija u Milanu nije dozvolio. Potez šefa stručnog štaba je izazvao oduševljenje na stadionu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Ekipu koju sa klupe predvodi Dejan Stanković, već u nedelju očekuje duel 24. kola Superlige Srbije. Protivnik Crvene zvezde, biće ekipa Proletera koja igra na veoma visokom nivou ove sezone. Susret ekipe sa stadiona ‘Rajko Mitić’ i izabranika Branka Žigića, zakazan je za 17:00h.

0
0

3 Komentara

  1. Jedite govna vi ste šampioni, za vas ništa ne važi, kakva ograničenja, kakvi bakrači, tata je ponosan na vaš folklor,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter