Celebrity News

Milica Pavlović početak karijere preplakala: Saša Popović na ovome insistirao

Karijera Milice Pavlović od samog početka išla je uzlaznom putanjom. "Seksi senjorita" plesom i pesmom, očarala je publiku, ali mnogi ne znaju, da nije sve išlo tako "glatko" od samog početka.

Milica Pavlović početak karijere preplakala: Saša Popović na ovome insistirao

Neke sočne detalje sa početka karijere Milice Pavlović pevačica je tek sada odlučila da podeli sa javnošću.

Davne 2011. godine pevačica se prijavila na audiciju za "Zvezde Granda" i tada je upoznala Sašu Popovića.

Iako tada nije pobedila na ovom velikom takmičenju, mnogima je bilo jasno da je reč o devojci, koja obećava i pred kojom je veliki uspeh.

Pročitajte: Milica Pavlović - Neprijatnost s početka karijere koju nikada neću zaboraviti!

 

 

Posle nekoliko godina Milica je opet pokušala na audiciji “Zvezde Granda”, ovaj put naoružana znanjem i još boljim vokalnim sposobnostima. Naime,ona je pohađala časove pevanja kod Aleksandre Radović tako da su svi primetili ogroman napredak i jasno stavili do znanja – ona je zvezda.

U tom periodu Milica je stala pod okrilje legendarnog Saše Popovića i od njega je dobila zanimljiv predlog.

Saša je Milicu posavetovao da svom imenu doda još neko, upečatljivije umetničko ime, kako bi je publika bolje zapamtila. Predložio joj je da uz svoje ime doda nadimak Mimi, na šta je pevačica reagovala veoma burno.

Pročitajte: Milica Pavlović: Dete želim da rodim za sebe

 

- Kada sam potpisivala ugovor sa Grandom, Saša Popović mi je rekao Milica Pavlović je dosadno što ti ne bi bia Milica Pavlović- Mimi. I mi odemo na pripreme za Zvezde Granda i ja krenem da plačem i urlam gde ću ja da budem Mimi i sutra odem kod Popovića i kažem mu ostaću ja dosadna Milica Pavlović - ispričala je pevačica u emisiji "Šok Tok".

 

 

Komentari (0)

Loading