26. februar  2021. 07.56  →  17.27 | Izvor: Tanjug

Lepo vreme i više vozila na putevima

BEOGRAD -

Popodne i vikend obeležiće lepo vreme što će sigurno na putevima ka našim planinama doneti veći broj vozila, saopštio je AMSS.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

put, autoput, saobracaj, stanje, na, putevima

Prema informacijama Uprave granične policije, kamioni čekaju na Batrovcima, na izlazu, 60 minuta, Kelebiji 60, Horgošu, 60 minuta.

Danas i sutra radovi na državnom putu I A reda

Javno preduzeće Putevi Srbije saopštilo je da se danas i sutra, u periodu od 8 do 16 časova, izvode radovi na zameni odbojne ograde u razdelnom pojasu na državnom putu I A reda broj 2, na deonici Surčin - Lajkovac.

Radovi se izvode u pokretu, danas u smeru ka Surčinu a sutra u smeru ka Lajkovcu.

Za saobraćaj je povremeno zatvorena preticajna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Vozači su pozvani da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Radovi na više putnih pravaca

Na autoputu E-763, Surčin - Lajkovac, danas i sutra od 8 do 16 časova izvode se radovi na zameni odbojne ograde u razdelnom pojasu, saopštili su Putevi Srbije.

Radovi se izvode u pokretu, danas u smeru ka Surčinu a sutra u smeru ka Lajkovcu. Za saobraćaj je povremeno zatvorena preticajna saobraćajna traka dok se saobraćaj odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Auto-put E-70, petlja Sremska Mitrovica - petlja Ruma, u zoni petlje Sremska Mitrovica, od sutra radovi na održavanju. U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom na levom kolovozu auto-puta (u smeru Beograd-Šid).

Auto-put E-75, na mostu „Gazela“, u smeru ka Šidu, od sutra od 23 časa do 28. februara do 02 časa, radovi na skidanju novogodišnje dekoracije. Radovi će se izvoditi u pokretu, u preticajnoj saobraćajnoj traci.

Torda - Banatsko Karađorđevo, do 1. marta od 7 do 17 časova, radovi na redovnom održavanju uz naizmenično propuštanje vozila.

Zaječar (Vrška čuka) - Knjaževac (Kalna) od 1. marta do 1. novembra radovi na rehabilitaciji kolovoza. Za vreme izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, pomoću semafora na 6 deonica, svaka deonica je dužine 600 m, a razmak između deonica je od 3 do 4 km.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova, na graničnim prelazima Batrovci, Kelebija i Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Tagovi
Srodne vesti