Читај ми!

Marjanoviću je dovoljna šansa i na kašičicu, Bjelica opet bez minuta

Srpski košarkaš Boban Marjanović koristi gotovo svaku, i najmanju šansu koju dobije u NBA ligi, a tako je bilo i u noći između četvrtka i petka. Marjanović je drugu utakmicu zaredom igrao u ekipi Dalasa i ponovo bio veoma zapažen, iako je njegov tim poražen od Filadelfije, rezultatom 111:97.

Dva dana pošto je protiv Bostona bio blizu dabl-dabla, Bobi je ponovio odličnu igru za samo 17 minuta provedenih na parketu.

Nekadašnji centar Mege i Crvene zvezde za to vreme je imao sedam poena (3-11 iz igre), uz 12 skokova i po jednu izgubljenu loptu i blokadu.

Međutim, ni on nije mogao da pomogne Meveriksima, koji su utakmicu izgubili u drugoj četvrtini, koju su 76ersi dobili rezultatom 36:21. Tada su se gosti odlepili i do kraja sačuvali dvocifrenu prednost.

Najbolji u redovima Dalasa bio je Luka Dončić sa 19 poena, a šest manje dodao je Ričardson.

Filadelfiju je do trijumfa očekivano predvodio Džoel Embid sa 23 poena, devet skokova i četiri asistencije, dok su po 15 ubacili Set Kari i Ben Simons.

Fila je sada prva na Istoku sa 22 pobede i 11 poraza, dok je Dalas tek deseti na Zapadu sa učinkom 15-16.

Sakramento je u košgeterskom okršaju poražen od Njujork niksa sa 140:121, u utakmici u kojoj naš Nemanja Bjelica ponovo nije dobio šansu.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво