Читај ми!

Prihodi na Jahorini uvećani za četvrtinu, direktoru Olimpijskog centra nagrada za životno delo

Olimpijski centar Jahorina ugostio je 200-hiljaditog skijaša. Ove sezone prihodi su povećani za čak 25 odsto, a sa 46 kilometara dobro uređenih ski-staza Jahorina se, nakon Skijališta Srbije, vinula visoko na evropsku listu ski-centara. Za doprinos razvoju skijaškog turizma, najvišu nagradu za životno delo na poslovnim susretima u Sarajevu dobio je direktor Olimpijskog centra Dejan Ljevnaić.

Dejan Ljevnaić je istakao da je ponosan što on i njegov tim predstavljaju Srbiju u RS i BiH.

"Ponosan sam na taj istorijski rezultat što smo za tri godine vratili Jahorinu na mapu evropskih ski-centara, ponosan sam što smo zadržali 2.000 radnih mesta koja direktno zavise od rada Olimpijskog centra što je velika stvar i uspeh", kazao je Ljevnaić.

Prema njegovim rečima preko 30 infrastrukturnih projekata je realizovano na Jahorini za tri godine.

"Veliki rad veliki trud, odabir pravih projekata, brza realizacija, shvatio sam kad sam nagradu dobijao, da mlade generacije nauče da je suština i poenta da je najjeftinije platiti znanje, znanje je nešto što moramo gajiti kod ljudi", naveo je Ljevnaić.

Dodaje da je pred njima odlična prognoza.

"Snega imamo preko 70 cm utabanog na stazama, sunčani su dani. Spustili smo cene, u martu imamo promo period, kada će četvorodnevni ski-pas biti 60 evra, najbolji odnos cena kvalitet koji ski-centar u Evropi nudi, ali moramo poštovati odluke vlade, moramo nositi bandanu, moramo nositi masku. U OC Jahorina ne može niko da uđe na stazu, na gondolu ,bez maske, bez bandane i bez poštovanja procedure koje su propisane", napominje Ljevnaić.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво