Napao komunalnog milicajca zbog parkinga

Beogradska policija uhapsila je K.B. (30) zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti, saopšteno je večeras.
Napao komunalnog milicajca zbog parkinga
Foto: 021.rs
Kako se navodi, K.B. se tereti da je danas, nakon što je negodovao zbog parking mesta, nasrnuo na komunalnog milicajca koji je tom prilikom lakše povređen.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.
  • Dragana

    26.02.2021 10:01
    @Pekar: kakvi god komunalci bili, čovek koji nesporazume rešava fizičkim obračunom je još bahatiji. A Palma je baš onako etalon skromnosti i obrazovanja, super ti je izbor.
  • mile

    26.02.2021 08:51
    To ti isto ko da si glasao za Vucica, treba to shvatiti.
  • Pekar

    25.02.2021 20:42
    Bahati milicajci
    Komunalni milicajci su toliko bahati a neobrazovani za posao koji obavljaju! Da li ce se neko setiti i da ih ukine? Zbog toga glasam na izborima za Palmu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.