Читај ми!

Radonjić: Čeka nas težak meč protiv Baskonije

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da će njegov tim pokušati da odigra dobru takmičarsku utakmicu protiv Baskonije u 26. kolu Evrolige.

Crveno-beli u subotu od 19 sati igraju utakmicu Evrolige protiv Baskonije na gosotovanju, na kojoj ponovo neće biti kvarteta stranaca Lengstona Hola, Lendrija Noka, Duopa Rit i Kina Koloma.

"Još jedno teško gostovanje, još jedan težak meč u okolnostima u kojima se i dalje nalazimo. Volden je tu sa nama i pomoći će nam makar da provede malo vremena na terenu. Videćemo koliko će doprineti, ali to u ovom trenutku nije prioritet, važno je da je sa nama, sačekamo će neko vreme da dođe do nivoa koji nam je potreban", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Baskonija ima skor od 12 pobeda i 13 poraza, dok je Zvezdin učinak 7-18.

"Ekipa Baskonije u borbi za Top 8, s obzirom da ima još dovoljno vremena do kraja ligaškog dela, sigurno traže svoju šansu i po igrama koje su pokazali sigurno da pripadaju borbi za samu završnicu. Ekipa koja je u odličnom statusu, poslednje tri utakmice su dobili, svaku ubedljivije od one prethodne (Žalgiris, Real u Madridu i Himki u Moskvi), svesni smo da nas očekuje dobra ekipa sa velikom kvalitetom i težak meč", rekao je trener crveno-belih.

Baskonija se nalazi u odličnoj formi, igra izvanredno u poslednje vreme i biće jako teško u Vitoriji, smatra kapiten Branko Lazić.

"Uostalom, svako gostovanje Baskoniji je teško. Očekujem da mi napravim iskorak, vraća nam se Kori Volden koji doduše neće moći u punoj meri da nam pomogne, potrebno je vreme. Očekujem svakako napredak u našoj igri, bez obzira što nismo imali puno vremena da se pripremimo za ovu utakmicu. Odlazimo u Vitoriju sa željom da odigramo dobro, jači za tog jednog igrača i u tom delu očekujem iskorak", rekao je Lazić.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво