MEDIJI O NOVOM SKANDALU BISERE TURKOVIĆ Uhlebila sina i ćerku, a sada i voditeljku sa platom od 1.100 evra, sve Bakiru za ljubav!
Foto: Screenshot

šefica diplomatije bih

MEDIJI O NOVOM SKANDALU BISERE TURKOVIĆ Uhlebila sina i ćerku, a sada i voditeljku sa platom od 1.100 evra, sve Bakiru za ljubav!

Bosna i Hercegovina -

Bisera Turković, ministarka spoljnih poslova BiH, dobila je pojačanje u vladi.

Portal Inforadar saznaje da je Turković angažovala izvesnu Đinu Mujkić za savetnicu za medije.

Kako je potvrđeno ovom portalu, Mujkić je nekada bila voditeljka na TV1, ali većina njenih kolega nije čula za nju. Takođe, na veb stranici Ministarstva spoljnih poslova, gde smo pronašli njeno ime, nema drugih podataka ili biografije Đine Mujkić.

Iz izvora bliskog Ministarstvu spoljnih poslova BiH saznajemo se Turković dodvoravala savetnici za medije na predlog lidera SDA i njenog političkog pokrovitelja Bakira Izetbegovića.

Mesečni prihod za ovu poziciju je oko 2.200 KM

(1.100 evra). Sama Bisera Turković, koja je takođe majstor skandala (juče je rekla da građani BiH još uvek nemaju vakcine "zbog straha od afere respirator"), sklona je zapošljavanju rođaka i političkih veza.

Šefica diplomatije ranije je angažovala svog sina Alija - gde drugde nego u diplomatiji.

Sin Bisere Turković bio je zaposlen u Obavještajno-bezbednosnoj agenciji (OSA) BiH, a na osnovu sporazuma OSA i MIP BiH angažovan je u Ambasadi BiH u Kataru za informativni rad.

Takođe portal saznaje da je Turkovićeva svojim vezama dobila kandidaturu ćerke Semire Turković za člana Kancelarije Ujedinjenih nacija za borbu protiv terorizma (UNOCT) u Njujorku.

Kurir.rs/Inforadar.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track