Voyage (19) nakon raskida s Breskvicom: "Nisam više sposoban da volim"

Raskid Voyagea i Breskvice o kojem je nedavno brujao ceo Balkan uzdrmao je tinejdžere širom regiona. Voyage i Breskvica, tinejdžerske Jutjub zvezde, navodno su raskinuli pre nekoliko sedmica, a njihovi fanovi se ne smiruju i traže detalje o svemu tome.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 25.02.2021.

11:04

Voyage (19) nakon raskida s Breskvicom:
Ilustracija/Foto: Banana Oil/Shutterstock

Mnoge je interesovalo šta se između njih zapravo dogodilo pa su odlučili da raskinu, a Voyage je na Instagramu odgovarao na pitanja nekih od njih.

Tinejdžer je između ostalog napisao i dramatičnu objavu.

"Slobodan sam. Nisam više sposoban da volim", izjavio je Voyage (19).

Breskvica, prema pisanju medija, za to vreme objavljuje provokativne snimke.

"Ako si dvoličan, neka ti je srce lepo", poručila je.
Ako niste u srednjoj školi ili ako niste mnogo zainteresovani za balkansku muzičku scenu, onda se sad verovatno pitate: "Ko su uopšte Voyage i Breskvica?"

Reč je o srpskoj teen senzaciji čije pesme na Jutjubu imaju milione pregleda, a tinejdžeri u svim zemljama bivše Jugoslavije ih obožavaju.

Njihova prava imena su Anđela Ignjatović i Mihajlo Veruović, a privukli su veliku pažnju 2019. godine prvom zajedničkom pesmom "Vrati me". Nakon toga usledilo je još pesama, a ostvarili su saradnju sa još nekim poznatim turbo folk i trap folk zvezdama.

Njihovoj popularnosti dodatno je doprinela činjenica da su bili u vezi, a letos se pričalo i da su vereni, što su oni kasnije porekli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

85 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: