NASTAVAK DOBRE SERIJE! Pomoćni trener TSC: Cilj je da se vratimo neporaženi iz Gornjeg Milanovca
Foto: Starsportphoto

superliga srbije

NASTAVAK DOBRE SERIJE! Pomoćni trener TSC: Cilj je da se vratimo neporaženi iz Gornjeg Milanovca

Fudbal -

Pomoćni trener TSC Stefan Janković rekao je da je cilj njegovih fudbalera da se neporaženi vrate iz Gornjeg Milanovca i utakmice protiv Metalca, u 24. kolu Super lige.

"Posle serije dobrih rezultata TSC očekivanje javnosti i naših navijača je pobeda u Gornjem Milanovcu, u najgorem slučaju da ostanemo neporaženi. Ne treba zaboraviti da nas očekuje meč sa ekipom koja je do pre desetak dana bila ispred nas na tabeli. Znamo da je trener Metalca Žarko Lazetić sa ekipom temeljno analizirao našu igru i da su dobro pripremili tim za utakmicu", rekao je Janković.

Fudbaleri TSC igraju u subotu od 16.05 u Gornjem Milanovcu protiv Metalca, utakmicu 24. kola Super lige.

"Mi smo dobro radili ove nedelje, znamo kvalitete protivnika, ali i njihove mane koje ćemo pokušati da iskoristimo. U Milanovac idemo da se takmičarski nadigravamo, imamo samopouzdanja zbog dobrih utakmica i pokušaćemo da se u Topolu vratimo neporaženi, odnosno da osvojimo bodove", naveo je Janković.

Odbrambeni fudbaler Filip Babić rekao je da ekipa sa velikim samopouzdanjem ide u Gornji Milanovac posle dobrih partija u prethodnim utakmicama.

"Ostvarili smo tri pobede i imamo nerešen rezultat protiv Vojvodine. U nastavku prvenstva nismo primili nijedan gol i želimo tako da nastavimo. Očekujem da ćemo prikazati igru iz prethodnih utakmica i doneti nova tri boda u Topolu", naveo je Babić.

Krilni napadač Jug Stanojev rekao je da je Metalac odlična napadačka ekipa koja je dobro započela ovu sezonu.

"Sigurno neće biti lako, ali mi sebi nećemo dozvoliti nikakav luksuz jer znamo koliko nam je ova utakmica važna", dodao je Stanojev.

U jesenjem delu sezone TSC je izgubio od Metalca sa 2:3.

Posle 23. kola u Super ligi Srbije, TSC je peti na tabeli sa 37 bodova, a Metalac zauzima 10. mesto sa 32 boda.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track